Založ si blog

Škaredé zahraničné dobrodružstvo Bidena!

Cesta Joea Bidena späť do jeho mysle, v Londýne i tancovať ako nejaký dvorný šašo pred jeho opatrovníkmi zo City of London a európskymi vládcami, by mala desiť vlasteneckých Američanov. Podávame tu ešte správu o prvých dňoch jeho cesty, ktorá zahŕňala zároveň mnohé stretnutia s britským premiérom Borisom Johnsonom. Tento víkend sa skupina G7, ktorá zastupuje Britániu, Francúzsko, Nemecko, Taliansko, Japonsko, Kanadu, stretla spolu v anglickej obradnej župe Cornwalle. Biden potom odletí do Bruselu na stretnutie s EÚ a NATO, po ktorom nasledoval v stredu 16. júna aj jeho summit s ruským prezidentom Vladimirom Putinom v Ženeve. O týchto udalostiach budú nás informovať, ako k nim dôjde.

Zatiaľ Biden pri každej príležitosti pontifikuje, že „Amerika je späť“, čo vlastne znamená: „Sme späť v tomto škaredom oligarchickom, aj globalistickom klube, ktorý sa snaží ovládnuť svet. Ale stratíme  tak každú uncu zvrchovanosti, ktorú Donald Trump tak tvrdo bojoval, aby získal späť, pretože sme predovšetkým aj jednoducho globalistický anti-Trumpisti! Ale áno, opäť budeme i policajtom na svete, pripravení bojovať na život, a na smrť za každú dnes elitnú geopolitickú nevyhnutnosť, ktorú nám rozkážu! Lenže aby to zavrel, Biden vo svojom prvom prejave uviedol, že článok 5 NATO, podľa ktorého musia všetci, spojenci NATO ísť do vojny, ak i dôjde k ich útoku, je skutočne svätou povinnosťou, Spojených štátov. V novej Atlantickej charte, ktorú podpísali Johnson s Bidenom, sa jasne uvádza, že to zahŕňa prísľub používania jadrových zbraní!

Prečo Putin sleduje voľby v Bulharsku!

07.05.2024

Prečo? Bulharskí voliči pôjdu v nedeľu k volebným urnám už po piatykrát za 2 roky, no dúfajúc v zatiaľ neuchopiteľný výsledok prebiehajúceho súboja medzi Bojkom Borissovom, zo stredopravej strany GERB a Kirilom Petkovom, ale ktorý vedie stranu Pokračujeme v zmene, a aj protikorupčná koalícia Demokratického Bulharska (PP-DB). Obaja sú bývalí premiéri. Bulharsko, ale [...]

Zelensky na zozname zločincov vlády RF!

06.05.2024

Koncom týždňa došlo k ďalšiemu kľúčovému vývoju, ktorý naznačuje, že Rusko eskaluje v reakcii na stále viac zbraní a miliárdy dolárov, ktoré prúdia do Kyjeva zo Západu: Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj bol práve pridaný na zoznam najhľadanejších zločincov ruskej vlády.

Vonkajšie zasahovanie do volieb v Kanade!

04.05.2024

Zahraničné zasahovanie do volieb v Kanade podkopalo dôveru verejnosti v demokratických voľbách! Aj keď Zahraničné zasahovanie nezmenilo výsledok kanadských federálnych volieb v rokoch 2019, a aj 2021, ale podkopalo práva kanadských voličov, pretože „pokazilo proces“ a narušilo dôveru verejnosti. To je záver komisárky Marie-Josée Hogue v jej priebežnej správe na Global [...]

Volodymyr Zelenskyj

Oligarcha, ktorý podporoval Zelenského, je podozrivý z prípravy vraždy

08.05.2024 22:04

Vlani Kolomojskému urobili domovú prehliadku a vzali do vyšetrovacej väzby pre ekonomickú trestnú činnosť.

Boeing 747

A opäť Boeing. Stroju sa pri pristávaní nevysunul predok podvozku

08.05.2024 21:18

Nikomu sa nič nestalo, nehodu ale vyšetruje turecké ministerstvo dopravy.

plenkovič

Chorvátsku bude vládnuť aj krajná pravica. Plenkovič sa dohodol s Penavom

08.05.2024 20:40

Hnutie za vlasť povedie ministerstvo poľnohospodárstva a aj nové ministerstvo demografie.

petr pavel

Rusko rozpútalo rovnako ničivú vojnu, akou bola druhá svetová, uviedol Pavel a citoval Havla

08.05.2024 19:43

Vojnu na Ukrajine označil český prezident za ťažkú skúšku nielen pre Európu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,306
Celková čítanosť: 3364204x
Priemerná čítanosť článkov: 2576x

Autor blogu

Kategórie