Založ si blog

Počet prípadov COVID-19 v Indii stúpa!

Počet prípadov COVID-19 v Indii stúpol za posledných 24 hodín o 257 299! Podľa Baltimore, Marylandskej univerzity Johna Hopkinsa, ktorý tiež sleduje, zhromažďuje údaje z národných a miestnych úradov, médií a ďalších zdrojov dosiahol celkový počet obetí koronavírusovej infekcie 3,43 milióna, pričom zistených bolo viac ako 165,8 milióna prípadov!

USA majú najväčší počet prípadov na svete, potom India, Brazília, zatiaľ čo podľa Johns Hopkins University najväčší počet úmrtí i spolu s koronavírusmi pozorovaný v USA, Brazílii, Indii a Mexiku. Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) v piatok uviedla, že oficiálna globálna úmrtnosť je na koronavírusy zaregistrovaná na konci roku 2020 klesla!

Zelensky na zozname zločincov vlády RF!

06.05.2024

Koncom týždňa došlo k ďalšiemu kľúčovému vývoju, ktorý naznačuje, že Rusko eskaluje v reakcii na stále viac zbraní a miliárdy dolárov, ktoré prúdia do Kyjeva zo Západu: Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj bol práve pridaný na zoznam najhľadanejších zločincov ruskej vlády.

Vonkajšie zasahovanie do volieb v Kanade!

04.05.2024

Zahraničné zasahovanie do volieb v Kanade podkopalo dôveru verejnosti v demokratických voľbách! Aj keď Zahraničné zasahovanie nezmenilo výsledok kanadských federálnych volieb v rokoch 2019, a aj 2021, ale podkopalo práva kanadských voličov, pretože „pokazilo proces“ a narušilo dôveru verejnosti. To je záver komisárky Marie-Josée Hogue v jej priebežnej správe na Global [...]

USA vstupuje do fázy zrýchleného kolapsu!

03.05.2024

Teraz vstupujeme do fázy zrýchleného kolapsu najväčšieho národa v histórii celého ľudstva, kedysi známeho ako aj Amerika alebo Spojené štáty americké! Američania už nemajú národ. Už nemáme funkčnú zastupiteľskú vládu, čestné voľby, slobodnú tlač ani spravodlivý justičný systém! Odtiaľ sa kolaps zrýchľuje rýchlejšie a práve teraz ich súčasne prenasledujú [...]

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť aj časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

charkov

Všetko sa zachvelo, jediný úder zničil celú ulicu. Rusi prvýkrát zabíjali 1,5-tonovou bombou

06.05.2024 16:27

Všetko naokolo sa zachvelo, akoby sa začalo zemetrasenie. Jediný úder zničil celú ulicu, napísal šéf vyšetrovacieho oddelenia regionálnej polície.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,305
Celková čítanosť: 3360824x
Priemerná čítanosť článkov: 2575x

Autor blogu

Kategórie