Založ si blog

Britský diplomat chce meniť režim v Číne!

‚Zmena režimu v Číne je nielen možná, ale aj imperatívna’, je názov štúdie, ktorý jej dal britský diplomat Rogera Garside, ktorý bol vyslaný do Hongkongu počas ozbrojených síl roku 1950, a dvakrát slúžil na britskom veľvyslanectve v Pekingu. Stanovisko v Torontskom Globe and Mail, včera slúži aj na propagáciu najnovšej Garsideovej knihy ‚China Coup: The Great Leap to Freedom (Čínsky Prevrat: Veľký skok k Slobode), v ktorej vyjadruje nádej, že Si Ťin bude zvrhnutý ďalšími čínskymi vodcami pri štátnom prevrate!

Ale po krátkom preštudovaní toho, čo považuje za najväčšie hriechy Číny – nerešpektovanie medzinárodného práva v Juhočínskom mori, ale i porušenie zmluvných dohôd s Hongkongom, aj páchanie genocídy v Sin-ťiangu, a snahou svetového vodcovstva v umelú inteligenciu – Garside radostne konštatuje svoj záver: ‚Preto musia USA a ich spojenci urobiť zo zmeny režimu v Číne najvyšší cieľ svojej stratégie voči tejto krajine. Ale toto nie je cieľ, ktorý môžu vlády otvorene deklarovať, ale musia ho aktívne sledovať‘!

Jeho názory na vzťahy medzi USA a Čínou sú podobné ako v prípade človeka, ktorý niekomu vrazí facku do tváre a potom mu hovorí, že bude mať problémy so zlosťou, keď udrie späť. Čínski komunisti tiež zmenili najsilnejšiu krajinu na svete, Ameriku, z benígneho partnera na podozrivého súpera. Avšak tie čínske kroky, snahy nepodnietili túto transformáciu vzťahov medzi USA a Čínou! Ako táto práca opakovane ukázala, politikou Britského impéria bolo predchádzať vzniku akejkoľvek hrozby pre anglo-americkú hegemóniu!

USA sa pripravujú na volebný chaos!

30.04.2024

Hlboký štát (DS) sa pripravuje na volebný chaos 2024, falošné palestínske protesty sa budú meniť, keď sa blížime k voľbám a už nastavuje naratív, že Čína bude zasahovať do prezidentských volieb. Presne podľa plánu presadzuje odstránenie prezidentskej imunity, ak sa tak stane, znamená to, že všetci ostatní prezidenti môžu byť obvinení. Bude D. Trump chránený? S [...]

USA rakovina sa mení a prognóza je vojna!

28.04.2024

USA minister zahraničných vecí Tony Blinken ukončil 26. apríla 2024 trojdňovú návštevu Číny pohrozením svojmu hostiteľskému prezidentovi Si Ťin-pchingovi, že ak Čína nepreruší, svoju rozhodujúcu, ekonomickú spoluprácu s RF, v oblasti high-tech industrializácie uviedol, že obchodné a finančné sankcie voči Číne by sa mohli v krátkom čase prudko zvýšiť!

Chcú dávať smer svetu hore nohami!

27.04.2024

Americký Kongres odhlasoval peniaze, ktoré nemajú, aby natlačil vojenské zbrane do najnestabilnejších častí zemegule. Lenže na obranu „demokracie“ demokratickí, ale i republikánski zákonodarcovia tvrdo hovoria o rozdrvení pokojných demonštrantov, ktorí sú proti genocíde v Gaze, Ukrajine, Iránu!

Daniel Lipšic

Lipšic sa mal na generálnej prokuratúre dopustiť protiprávneho konania. Normalizácia pokračuje, reagoval prokurátor

30.04.2024 09:29

Prokurátor tvrdí, že rozhovor absolvoval počas obedňajšej prestávky.

Sopka / Ruang /

V Indonézii opäť vybuchla sopka Ruang, úrady uzavreli letisko v Manade

30.04.2024 09:29

Pri erupcii vychrlila sopka popol do výšky takmer dvoch kilometrov.

Kitzsteinhorn

Pri zrážke počas lyžovačky v rakúskom Kitzsteinhorne zahynul český občan

30.04.2024 08:47

Napriek okamžitej prvej pomoci privolaný lekár záchrannej služby konštatoval smrť českého občana.

F-35 / Stíhačka F-35 /

Do poľského vojska sa vracajú husári, tentoraz však ako najmodernejšie stíhačky F-35

30.04.2024 07:36

Hodnota celého kontraktu predstavuje 4,6 miliardy dolárov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,301
Celková čítanosť: 3347591x
Priemerná čítanosť článkov: 2573x

Autor blogu

Kategórie