Založ si blog

Severná Kórea dnes čelí hladomoru!

Severná Kórea sa stáva najnovším národom, ktorý je uvrhnutý do hladomoru ekonomickými sankciami! V súčasnosti kolujú správy o tom, že Severná Kórea, národ, ktorý v 90. rokoch stratil dôsledkom hladomoru 1 – 3 milióny zo svojich 22 miliónov obyvateľov čelí už novému hladomoru výsledkom kombinovaného útoku koronavírusu a niektoré z najprísnejších sankcií súčasne uvalených na ktorúkoľvek krajinu na svete!

Juhokórejský minister pre zjednotenie, Lee In-young, už niekoľko mesiacov varuje pred nebezpečenstvom extrémneho hladomoru, ktorý aj dnes postihuje Severnú Kóreu. Samotný severokórejský vodca Kim Čong-un, údajne na zjazde strany začiatkom apríla povedal, že krajina SK čelí najhoršej situácii z dôvodu rozsiahleho nedostatku potravín v porovnaní s namáhavým pochodom 90. rokov, kedy tam bol známy hladomor.

USA sa pripravujú na volebný chaos!

30.04.2024

Hlboký štát (DS) sa pripravuje na volebný chaos 2024, falošné palestínske protesty sa budú meniť, keď sa blížime k voľbám a už nastavuje naratív, že Čína bude zasahovať do prezidentských volieb. Presne podľa plánu presadzuje odstránenie prezidentskej imunity, ak sa tak stane, znamená to, že všetci ostatní prezidenti môžu byť obvinení. Bude D. Trump chránený? S [...]

USA rakovina sa mení a prognóza je vojna!

28.04.2024

USA minister zahraničných vecí Tony Blinken ukončil 26. apríla 2024 trojdňovú návštevu Číny pohrozením svojmu hostiteľskému prezidentovi Si Ťin-pchingovi, že ak Čína nepreruší, svoju rozhodujúcu, ekonomickú spoluprácu s RF, v oblasti high-tech industrializácie uviedol, že obchodné a finančné sankcie voči Číne by sa mohli v krátkom čase prudko zvýšiť!

Chcú dávať smer svetu hore nohami!

27.04.2024

Americký Kongres odhlasoval peniaze, ktoré nemajú, aby natlačil vojenské zbrane do najnestabilnejších častí zemegule. Lenže na obranu „demokracie“ demokratickí, ale i republikánski zákonodarcovia tvrdo hovoria o rozdrvení pokojných demonštrantov, ktorí sú proti genocíde v Gaze, Ukrajine, Iránu!

Robert Fico v ZKW Slovakia s. r. o.

Nočná práca je slabo ohodnotená, tvrdí premiér. Fico otvára diskusiu o náročnosti práce na zmeny

01.05.2024 17:15

Slovensko dnes síce oslavuje aj dvadsiate výročie vstupu do Európskej únie, Fico si to však chce pripomenúť až vo večernom galavečeri a sľubuje zásadný prejav.

Polícia / Šerif / Sheriff /

Polícia zasahovala proti demonštrantom na viacerých univerzitách v USA. Zadržala desiatky osôb

01.05.2024 17:08

Demonštranti v priestoroch týchto inštitúcií vyjadrujú nespokojnosť s vojnou v Pásme Gazy medzi Izraelom a hnutím Hamas.

Hasičské auto / Hasiči / Požiar / Požiarnik /

V Národnej prírodnej rezervácii Dobročský prales vypukol požiar. Vyslali aj vrtuľník rezortu vnútra

01.05.2024 16:46

Na mieste sú štátni hasiči z viacerých staníc aj dobrovoľní hasiči z okolia.

TikTok

Prieskum: Väčšina dospelých Američanov považuje TikTok za nástroj vplyvu Pekingu

01.05.2024 16:37

V USA využíva aplikáciu asi 170 miliónov ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,301
Celková čítanosť: 3349252x
Priemerná čítanosť článkov: 2574x

Autor blogu

Kategórie