Založ si blog

Ruské jadrové ponorky vyplávali spod ľadu!

Tri ruské jadrové ponorky súčasne vychádzajú z pod ľadu v Arktíde, čo je ale vôbec po prvýkrát – video! V piatok spolu vyplávali na povrch ponorky ruského námorníctva s jadrovým pohonom, ktoré prelomili ľady v rámci jednej výpravy: ‚Prvýkrát v histórii vojenského námorníctva sa spod ľadu vynorili tri raketové nosiče s jadrovým pohonom‘, informoval hlavný veliteľ ruského námorníctva admirál Nikolaj Evmenov, najvyšší veliteľ ruskej armády a ozbrojených síl prezidenta Vladimíra Putina!

Hlavný veliteľ poznamenal, že ľad bol hrubý asi jeden a pol metra. Ponorky vyplávali na povrch ‚podľa jednotnej koncepcie a plánu v stanovenom čase v oblasti s polomerom 300 metrov‘. Ruské ministerstvo obrany zverejnilo video, ktoré ukazuje povrchové úpravy ponoriek. Aj komplex štúdií bojového výcviku uskutočňovaných ruským námorníctvom preukázal možnosť flotily operovať v severných zemepisných šírkach, uviedol Vladimir Putin po vypočutí správy hlavného veliteľa námorníctva Ruskej Federácie.

USA sa pripravujú na volebný chaos!

30.04.2024

Hlboký štát (DS) sa pripravuje na volebný chaos 2024, falošné palestínske protesty sa budú meniť, keď sa blížime k voľbám a už nastavuje naratív, že Čína bude zasahovať do prezidentských volieb. Presne podľa plánu presadzuje odstránenie prezidentskej imunity, ak sa tak stane, znamená to, že všetci ostatní prezidenti môžu byť obvinení. Bude D. Trump chránený? S [...]

USA rakovina sa mení a prognóza je vojna!

28.04.2024

USA minister zahraničných vecí Tony Blinken ukončil 26. apríla 2024 trojdňovú návštevu Číny pohrozením svojmu hostiteľskému prezidentovi Si Ťin-pchingovi, že ak Čína nepreruší, svoju rozhodujúcu, ekonomickú spoluprácu s RF, v oblasti high-tech industrializácie uviedol, že obchodné a finančné sankcie voči Číne by sa mohli v krátkom čase prudko zvýšiť!

Chcú dávať smer svetu hore nohami!

27.04.2024

Americký Kongres odhlasoval peniaze, ktoré nemajú, aby natlačil vojenské zbrane do najnestabilnejších častí zemegule. Lenže na obranu „demokracie“ demokratickí, ale i republikánski zákonodarcovia tvrdo hovoria o rozdrvení pokojných demonštrantov, ktorí sú proti genocíde v Gaze, Ukrajine, Iránu!

Jicchak Herzog / Antony Blinken /

Nadišiel čas na dohodu o prímerí, vyhlásil v Izraeli americký šéf diplomacie Blinken

01.05.2024 14:16

Vyjednávači - Egypt, Katar a Spojené štáty - stále čakajú na reakciu Hamasu na najnovšiu verziu návrhu dohody o prímerí.

Taiwan / Vojenské cvičenie /

Taiwan je v pohotovosti pred manévrami Pekingu po prezidentskej inaugurácii

01.05.2024 14:03

Čína považuje samosprávny Taiwan za svoju odštiepeneckú provinciu a jeho zjednotenie chce v prípade potreby dosiahnuť aj vojensky.

Väzeň / Väzni / ZVJS /

V slovenských väzniciach zaznamenali historicky najvyšší počet cudzincov

01.05.2024 12:56

Celkový počet väznených osôb sa, naopak, znížil.

Armáda / Ekvádor /

Na západe Ekvádoru platí výnimočný stav, armáda bude bojovať s gangmi

01.05.2024 11:34

Bezpečnostná situácia v Ekvádore sa dramaticky zhoršila po tom, ako začiatkom januára ušiel z väzenia jeden z najmocnejších zločineckých bosov José Adolf Macias.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,301
Celková čítanosť: 3349157x
Priemerná čítanosť článkov: 2574x

Autor blogu

Kategórie