Založ si blog

Čo sa očakáva od najvyššieho súdu v UK?

Sudca Najvyššieho súdu Spojeného kráľovstva očakáva, že ľudia budú nútení nosiť masky a zostať doma ešte desať rokov! Tak varoval bývalý britský sudca Najvyššieho súdu Lord Sumption v UK ohľadne sociálnych kontrol vyvolaných pandémiou koronavírusu!

A napriek sľubnému ukončeniu obmedzení v júni vláda Spojeného kráľovstva včera predĺžila platnosť mimoriadnych zákonov COVID do októbra, pričom ale minister zdravotníctva Matt Hancock odmietol povedať, ako dlho potom budú skutočne platné.

Sudca tiež argumentoval tým, že vlády CO19 vírus používajú politicky, pričom poznamenal: Dôsledne sa snažia tvrdiť, že vírus si nevyberá, i keď je už úplne preukázané, že CO19 primárne postihuje ale starších ľudí s identifikovateľnou zraniteľnosťou, ktorej často podľahnú!

Zelensky na zozname zločincov vlády RF!

06.05.2024

Koncom týždňa došlo k ďalšiemu kľúčovému vývoju, ktorý naznačuje, že Rusko eskaluje v reakcii na stále viac zbraní a miliárdy dolárov, ktoré prúdia do Kyjeva zo Západu: Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj bol práve pridaný na zoznam najhľadanejších zločincov ruskej vlády.

Vonkajšie zasahovanie do volieb v Kanade!

04.05.2024

Zahraničné zasahovanie do volieb v Kanade podkopalo dôveru verejnosti v demokratických voľbách! Aj keď Zahraničné zasahovanie nezmenilo výsledok kanadských federálnych volieb v rokoch 2019, a aj 2021, ale podkopalo práva kanadských voličov, pretože „pokazilo proces“ a narušilo dôveru verejnosti. To je záver komisárky Marie-Josée Hogue v jej priebežnej správe na Global [...]

USA vstupuje do fázy zrýchleného kolapsu!

03.05.2024

Teraz vstupujeme do fázy zrýchleného kolapsu najväčšieho národa v histórii celého ľudstva, kedysi známeho ako aj Amerika alebo Spojené štáty americké! Američania už nemajú národ. Už nemáme funkčnú zastupiteľskú vládu, čestné voľby, slobodnú tlač ani spravodlivý justičný systém! Odtiaľ sa kolaps zrýchľuje rýchlejšie a práve teraz ich súčasne prenasledujú [...]

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom Egypta a Kataru na prímerie v Pásme Gazy

06.05.2024 19:11

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť aj časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,305
Celková čítanosť: 3360978x
Priemerná čítanosť článkov: 2575x

Autor blogu

Kategórie