Založ si blog

Konzervatívne skupiny na ochranu detí!

Konzervatívne skupiny začínajú hnutie na ochranu detí pred politikou rodovej identity detí! Koalícia konzervatívnych skupín žiada rodičov ale i zákonodarcov, aby sa tiež pripojili k tomuto hnutiu, ktoré sa usiluje o vyňatie politiky rodovej identity a sexuálnej orientácie, vo výchove svojich dietí! Iniciatíva pod názvom ‚Prísľub deťom v Amerike‘ sa snaží ochrániť deti, aj rodičov, ktorí sa stále chcú hlásiť k tradičným alebo náboženským názorom na pohlavie, sexualitu, potraty a život, pred tým, aby boli nútení dodržiavať vládne politiky, ktoré ich za to už i prenasledujú a zároveň pokutujú!

Začali ju skupiny ‚The Heritage Foundation‘, ‚Alliance Family Policy‘ a ‚Alliance Defending Freedom’! Prichádza to i v čase, keď členovia Amerického Kongresu presadzujú prijatie zákona o rovnosti, ktorého cieľom bude i zakázať takzvanú ‚diskrimináciu na základe pohlavia, rodu a sexuálnej orientácie! Návrh zákonov už bol znovu predstavený v Kongrese 18. februára po tom, keď ešte neprešiel v roku 2019, keď vtedajší predseda Senátu pán Mitch McConnell (R-Ky.) odmietol zákon dôkladne preskúmať. Nový prezident, Joe Biden, sa ale zaviazal uzákoniť ten zákon o rovnosti počas svojich prvých 100 dní!

USA sa pripravujú na volebný chaos!

30.04.2024

Hlboký štát (DS) sa pripravuje na volebný chaos 2024, falošné palestínske protesty sa budú meniť, keď sa blížime k voľbám a už nastavuje naratív, že Čína bude zasahovať do prezidentských volieb. Presne podľa plánu presadzuje odstránenie prezidentskej imunity, ak sa tak stane, znamená to, že všetci ostatní prezidenti môžu byť obvinení. Bude D. Trump chránený? S [...]

USA rakovina sa mení a prognóza je vojna!

28.04.2024

USA minister zahraničných vecí Tony Blinken ukončil 26. apríla 2024 trojdňovú návštevu Číny pohrozením svojmu hostiteľskému prezidentovi Si Ťin-pchingovi, že ak Čína nepreruší, svoju rozhodujúcu, ekonomickú spoluprácu s RF, v oblasti high-tech industrializácie uviedol, že obchodné a finančné sankcie voči Číne by sa mohli v krátkom čase prudko zvýšiť!

Chcú dávať smer svetu hore nohami!

27.04.2024

Americký Kongres odhlasoval peniaze, ktoré nemajú, aby natlačil vojenské zbrane do najnestabilnejších častí zemegule. Lenže na obranu „demokracie“ demokratickí, ale i republikánski zákonodarcovia tvrdo hovoria o rozdrvení pokojných demonštrantov, ktorí sú proti genocíde v Gaze, Ukrajine, Iránu!

Joe Bide, stav únie

Bidenova administratíva pripravuje odovzdanie moci bez ohľadu na výsledok volieb

30.04.2024 06:09

Administratíva prezidenta USA Joea Bidena začína pripravovať odovzdanie úradu a agendy Bieleho domu.

Robert Fico, Peter Pellegrini, Andrej Danko

Hlas získal na úkor Smeru. Voliči však vládny valec oceňujú: PS získalo nových voličov, opozícia musí zabrať

30.04.2024 06:00

Aj keď sa Progresívnemu Slovensku podarilo získať aj nových voličov, s ostatnými lídrami opozície si ich medzi sebou len prelievajú. Kým koalícii to stačí, opozícia musí vyriešiť svoju budúcnosť.

Lotyšsko, NATO

Príprava na Rusov? Lotyši majú z pivníc urobiť protiletecké kryty

30.04.2024 06:00

Na čo sa dá využiť jarné upratovanie? Na prípravu protileteckých krytov.

jeleň,

Veľká akcia poľovníkov na strednom Slovensku. Na Liptove si vyhrnuli rukávy pre dobrú vec

30.04.2024 05:00

Zábery z akcie zachytil mReportér Marián Hrnčiar.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,301
Celková čítanosť: 3346995x
Priemerná čítanosť článkov: 2573x

Autor blogu

Kategórie