Založ si blog

YouTube cenzuruje drogu na covid19!

Autori, redaktori, komentátori a akademici prijali rastúce výzvy na cenzúru a kontrolu reči, vrátane novo zvoleného prezidenta Joe Bidena a jeho kľúčových poradcov! Eróziu slobody prejavu radikálne urýchlili spoločnosti Big Tech, ale i sociálne médiá vrátane YouTube. Teraz YouTube cenzuroval skutočné novučké svedectvo, ktoré Senátu Spojených štátov vydal Dr. Pierre Kory, ktorý svedčil o inej liečbe drogami!

YouTube z pojednávania 8. decembra pred Výborom pre vnútornú bezpečnosť a vládne veci odstránil dve videá. Uviedol doktora Pierre Koryho, ktorý diskutoval o použití Ivermectinu ako potenciálnej liečby pre Koronavírus Covid-19, najmä v počiatočných štádiách. Je to ale droga, ktorá lieči tropické choroby spôsobené parazitmi. Doktor Kory požadoval, aby NIH preskúmal skúšky týkajúce sa tejto drogy. NIH skutočne zmenil postoj k lieku!

Zelensky na zozname zločincov vlády RF!

06.05.2024

Koncom týždňa došlo k ďalšiemu kľúčovému vývoju, ktorý naznačuje, že Rusko eskaluje v reakcii na stále viac zbraní a miliárdy dolárov, ktoré prúdia do Kyjeva zo Západu: Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj bol práve pridaný na zoznam najhľadanejších zločincov ruskej vlády.

Vonkajšie zasahovanie do volieb v Kanade!

04.05.2024

Zahraničné zasahovanie do volieb v Kanade podkopalo dôveru verejnosti v demokratických voľbách! Aj keď Zahraničné zasahovanie nezmenilo výsledok kanadských federálnych volieb v rokoch 2019, a aj 2021, ale podkopalo práva kanadských voličov, pretože „pokazilo proces“ a narušilo dôveru verejnosti. To je záver komisárky Marie-Josée Hogue v jej priebežnej správe na Global [...]

USA vstupuje do fázy zrýchleného kolapsu!

03.05.2024

Teraz vstupujeme do fázy zrýchleného kolapsu najväčšieho národa v histórii celého ľudstva, kedysi známeho ako aj Amerika alebo Spojené štáty americké! Američania už nemajú národ. Už nemáme funkčnú zastupiteľskú vládu, čestné voľby, slobodnú tlač ani spravodlivý justičný systém! Odtiaľ sa kolaps zrýchľuje rýchlejšie a práve teraz ich súčasne prenasledujú [...]

kasíno / hazard / ruleta

Matovič spustil petíciu za zachovanie regulácie hazardu samosprávam. Rezort financií: Šírite poplašné správy

07.05.2024 15:04

Jediným cieľom Ficovej vlády je pomôcť oligarchom, ktorí vlastnia herne a kasína a urobiť tak svoje vlastné kšefty na úkor zničených osudov a rozbitých rodín, tvrdí hnutie.

Moldova European Union

Moldavsko si chce pred vstupom do EÚ pričleniť Podnestersko, prezradila Sanduová

07.05.2024 14:48

Od roku 1995 je v Podnestersku rozmiestnených okolo 1500 ruských vojakov.

gašpar, migaľ

Gašpar stopol na výbore diskusiu o zrušení NAKA. Podľa neho sa nemôže zaoberať každou zmenou v polícii

07.05.2024 14:13, aktualizované: 14:19

Opozičná poslankyňa Bihariová argumentovala, že znefunkčnenie NAKA by mohlo napríklad ohroziť čerpanie financií z plánu obnovy.

Zelenskyj

Ukrajinci zmarili atentát na Zelenského. Chceli ho zabiť členovia jeho ochranky

07.05.2024 14:03, aktualizované: 15:15

Okrem Zelenského vraj agenti plánovali zabiť aj riaditeľa SBU Vasyla Maljuka a šéfa vojenskej rozviedky (HUR) Kyryla Budanova.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,305
Celková čítanosť: 3361631x
Priemerná čítanosť článkov: 2576x

Autor blogu

Kategórie