Založ si blog

Amerika a Federálna Rezervná Banka

Zákon o Federálnej rezervnej banke Ameriky bol prijatý 23. decembra 1913 jednomyseľným hlasovaním troch 3 (TRI) senátorov v čase, keď všetci ostatní boli doma na Vianočných prázdninách! Mnohí si myslia, že Federálna Rezervná Banka je vládna inštitúcia Spojených Štátov Amerických. No nie je to tak! FED je súkromný monopol, ktorý sa len živí obyvateľstvom týchto Spojených štátov v prospech seba a svojich zahraničných zákazníkov, špekulantov, podvodníkov s bohatými a koristníckymi pôžičkami!

FED sledoval dôslednú politiku zaplavovania ekonomiky ľahkými peniazmi, čo viedlo k celkovo nesprávnemu prideleniu zdrojov, ale i umelému rozmachu, po ktorom následovala recesia alebo aj depresia, keď ale bublina peňazí vytvorená FEDom konečne praskla vo veľkej hospodárskej kríze a potom i cez stagfláciu 70. rokov, výbuchom bubliny dotcom po krízu na trhu s bývaním! Každý taký hospodársky pokles, ktorý krajina za posledných 80 rokov utrpela možno vysledovať k politike FEDu!

Zelensky na zozname zločincov vlády RF!

06.05.2024

Koncom týždňa došlo k ďalšiemu kľúčovému vývoju, ktorý naznačuje, že Rusko eskaluje v reakcii na stále viac zbraní a miliárdy dolárov, ktoré prúdia do Kyjeva zo Západu: Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj bol práve pridaný na zoznam najhľadanejších zločincov ruskej vlády.

Vonkajšie zasahovanie do volieb v Kanade!

04.05.2024

Zahraničné zasahovanie do volieb v Kanade podkopalo dôveru verejnosti v demokratických voľbách! Aj keď Zahraničné zasahovanie nezmenilo výsledok kanadských federálnych volieb v rokoch 2019, a aj 2021, ale podkopalo práva kanadských voličov, pretože „pokazilo proces“ a narušilo dôveru verejnosti. To je záver komisárky Marie-Josée Hogue v jej priebežnej správe na Global [...]

USA vstupuje do fázy zrýchleného kolapsu!

03.05.2024

Teraz vstupujeme do fázy zrýchleného kolapsu najväčšieho národa v histórii celého ľudstva, kedysi známeho ako aj Amerika alebo Spojené štáty americké! Američania už nemajú národ. Už nemáme funkčnú zastupiteľskú vládu, čestné voľby, slobodnú tlač ani spravodlivý justičný systém! Odtiaľ sa kolaps zrýchľuje rýchlejšie a práve teraz ich súčasne prenasledujú [...]

Trump

Trump prirovnal správanie Bidenovej vlády k metódam nacistického gestapa

06.05.2024 06:19

Americký exprezident Donald Trump vyhlásil, že administratíva Joea Bidena používa podobné taktiky ako gestapo.

Izrael, holokaust

Netanjahu: V prípade potreby sa ubránime aj sami. Je to poučenie z holokaustu

06.05.2024 06:07

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu v nedeľu odmietol nátlak medzinárodného spoločenstva, ktoré žiada pozastavenie vojnového ťaženia v Pásme Gazy.

čína, Rusko, Nemecko

Terčom sú Ukrajina a Taiwan. Učia sa Čína a Rusko, ako spolu bojovať v kyberpriestore?

06.05.2024 06:00

Experti naznačujú, že v kyberpriestore vidia spoluprácu Pekingu a Moskvy. Ukrajina a Taiwan s tým majú skúsenosti.

Jozef Štajer, exstarosta, Telgárt

Záhadná abdikácia starostu v Telgárte: Náhle odišiel a zanechal po sebe len list

06.05.2024 06:00

Mal toho „plné zuby“? Kontajnerové mestečko v Telgárte, kde od novembra žije viac ako stovka osadníkov, má stále problémy. Práve to by mal byť dôvod, prečo starosta odstúpil.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,305
Celková čítanosť: 3359366x
Priemerná čítanosť článkov: 2574x

Autor blogu

Kategórie