Založ si blog

Jednoduchá matematika je proti Bidenovi!

Joe Biden tvrdí, že má o 13 miliónov hlasov viac, než bol počet oprávnených voličov, ktorí hlasovali vo voľbách tohto roku 2020!  Voľby v roku 2020 budú zaznamenané ako najskorumpovanejšie, ale i najilegálnejšie americké voľby v histórii USA národa! Konštitúcia Spojených Štátov Amerických bola poškodená toľkými spôsobmi! Bill Binney z americkej informačnej služby včera re-tweetol správu, v ktorej uviedol, že vo voľbách v roku 2020 hlasovalo viac ľudí v celých USA, ako bolo oprávnených voliť. 

S celým počtom zaregistrovaných voličov 212 miliónov a počtom hlasov 66,2%, hlasovalo 140 344 miliónov. Teraz, ak Trump získal 74 M, ostáva Bidenovi iba 66 344 M. Tieto čísla nezodpovedajú tomu, čo sa nám hovorí! No to samozrejme pri svojej nominálnej hodnote znamená veľký podvod, pretože nikto nebol viac nadšený z hlasovania pre Joea Bidena, ale WaPo by tam neuvažovalo – nie so svojou krajne ľavicovou extrémnou zaujatosťou.

USA sa pripravujú na volebný chaos!

30.04.2024

Hlboký štát (DS) sa pripravuje na volebný chaos 2024, falošné palestínske protesty sa budú meniť, keď sa blížime k voľbám a už nastavuje naratív, že Čína bude zasahovať do prezidentských volieb. Presne podľa plánu presadzuje odstránenie prezidentskej imunity, ak sa tak stane, znamená to, že všetci ostatní prezidenti môžu byť obvinení. Bude D. Trump chránený? S [...]

USA rakovina sa mení a prognóza je vojna!

28.04.2024

USA minister zahraničných vecí Tony Blinken ukončil 26. apríla 2024 trojdňovú návštevu Číny pohrozením svojmu hostiteľskému prezidentovi Si Ťin-pchingovi, že ak Čína nepreruší, svoju rozhodujúcu, ekonomickú spoluprácu s RF, v oblasti high-tech industrializácie uviedol, že obchodné a finančné sankcie voči Číne by sa mohli v krátkom čase prudko zvýšiť!

Chcú dávať smer svetu hore nohami!

27.04.2024

Americký Kongres odhlasoval peniaze, ktoré nemajú, aby natlačil vojenské zbrane do najnestabilnejších častí zemegule. Lenže na obranu „demokracie“ demokratickí, ale i republikánski zákonodarcovia tvrdo hovoria o rozdrvení pokojných demonštrantov, ktorí sú proti genocíde v Gaze, Ukrajine, Iránu!

Rusko / Sankcie / Rubeľ / Mena /

USA uvalili nové sankcie na stovky subjektov v Rusku, Číne a Hongkongu

01.05.2024 20:14

Sankcie sú namierené napríklad proti spoločnostiam spojeným s ruským projektom na ťažbu zemného plynu a výrobu skvapalneného zemného plynu v Arktíde.

EÚ / Slovensko / SR /

Stovky ľudí v Bruseli roztiahli obrovskú vlajku EÚ. Nečakane prišla von der Leyenová, pozdravila aj Slovákov

01.05.2024 19:48

Stovky ľudí si v bruselskom parku pripomenuli 20. výročie rozšírenia Európskej únie roztiahnutím obrej vlajky EÚ.

Nożykova synagóga

Na varšavskú synagógu hodili tri Molotovove koktaily. Duda aj Sikorski útok odsúdili

01.05.2024 19:30

Izraelský veľvyslanec v Poľsku Jakov Livne uviedol, že "nehorázne antisemitské útoky ako tento nemožno dnes tolerovať".

Výstava / Ruská propaganda / Tank / Abrams M1A1 /

Moskva vystavuje západnú vojenskú techniku ukoristenú v bojoch na Ukrajine. Skvelý nápad, komentoval Peskov

01.05.2024 18:30

Rusko kritizuje dodávky západných zbraní a vojenského vybavenia na Ukrajinu a považuje ich za dôkaz priameho zapojenia NATO do konfliktu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,301
Celková čítanosť: 3349372x
Priemerná čítanosť článkov: 2574x

Autor blogu

Kategórie