Založ si blog

Spĺňuje sa proroctvo Ezechiela do bodky!

Štyri štáty odmietajú žalobu najvyššieho súdu v Texase a popierajú podvody! Vo štvrtok popoludní reagovali štyri bojiskové štáty, proti ktorým podal žalobu na najvyšší súd texaský generálny prokurátor Ken Paxton. Prezident Trump požiadal texaského senátora Teda Cruza, aby prípad argumentoval, pokiaľ by Súdny dvor súhlasil s jeho prerokovaním.

Medzi najzúrivejšie odpovede patrila pennsylvánska generálna prokurátorka, demokratka Josh Shapiro, ktorá označila žalobu Texasu za ‚hanebné zneužitie súdneho procesu‘, a vyzvala Najvyšší súd, aby vyslal ‚jasný a nezameniteľný signál, že takéto zneužívanie sa nikdy nesmie opakovať’! Prípad Texasu je ‚bez vecných podkladov’!

Toto uviedla michiganská generálna prokurátorka Dana Nessel a varovala, že akýkoľvek zásah Najvyššieho súdu by bol ‚zásahom‘ do suverenity štátu. ‚Voľby sa skončili‘, uzavrela. Dvadsaťdva ďalších štátov plus District of Columbia dnes podali krátku podporu štyrom štátom, ktoré pomenoval Paxton vo svojej obžalobe.

Teraz sa nakrátko venujme starovekému inšpirovanému proroctvu Ezechiela, ktorý medzi iným hovorí toto o ústave USA: ‚Proti Egyptu (dnešné USA) príde meč a Etiópiu zachváti hrôza, keď budú v Egypte padať pobití. Jeho bohatstvo poberú a jeho základy (ústavu) zrúcajú’ (Eze.30:4)! Detaily proroctva sa dnes splňajú pred očami celého sveta!

Protesty na kampuse a útoky na ne v USA!

02.05.2024

Ako reaguje globálny juh na videozáznamy, ktoré kolujú na sociálnych sieťach, kde americká polícia zatýka desiatky študentov, učiteľov zúčastňujúcich sa na politických demonštráciách, ktoré sú niekedy veľké, často búrlivé, no zatiaľ takmer úplne nenásilné? Ktorý národ sa nebude usmievať na prednáške zo Spojených štátov o slobode prejavu a americkaj [...]

USA sa pripravujú na volebný chaos!

30.04.2024

Hlboký štát (DS) sa pripravuje na volebný chaos 2024, falošné palestínske protesty sa budú meniť, keď sa blížime k voľbám a už nastavuje naratív, že Čína bude zasahovať do prezidentských volieb. Presne podľa plánu presadzuje odstránenie prezidentskej imunity, ak sa tak stane, znamená to, že všetci ostatní prezidenti môžu byť obvinení. Bude D. Trump chránený? S [...]

USA rakovina sa mení a prognóza je vojna!

28.04.2024

USA minister zahraničných vecí Tony Blinken ukončil 26. apríla 2024 trojdňovú návštevu Číny pohrozením svojmu hostiteľskému prezidentovi Si Ťin-pchingovi, že ak Čína nepreruší, svoju rozhodujúcu, ekonomickú spoluprácu s RF, v oblasti high-tech industrializácie uviedol, že obchodné a finančné sankcie voči Číne by sa mohli v krátkom čase prudko zvýšiť!

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Bomby padajú na Odesu, Zelenskyj čistil tajnú službu

02.05.2024 06:10

Odesa je častým terčom ruských útokov, tentoraz raketa zasiahla centrum veľkej kuriérskej spoločnosti. Zelenskyj odvolával v tajnej službe.

NATO, Ukrajina

Varovaní pred vojnou s Ruskom pribúda. Myslí si Moskva, že sa jej Západ bojí?

02.05.2024 06:00

Ak bude Rusko na Ukrajine úspešné, nielenže bude mať skúsenejšiu a bojmi preverenú armádu, ale bude aj povzbudené pokračovať v agresii proti susedom.

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,302
Celková čítanosť: 3349750x
Priemerná čítanosť článkov: 2573x

Autor blogu

Kategórie