Založ si blog

B&M Gatesová nadácia ničí Afriku!

Rovnaká Gatesova nadácia, ktorá stojí za každým aspektom pandémie COVID-19, od financovania veľkej časti rozpočtu WHO, až po investovanie do takých privilegovaných výrobcov vakcín, ako je Moderna, je zapojená do veľkého projektu v Afrike, ktorý ničí tradičnú produkciu základných poľnohospodárov pre malých farmárov!

Potravinárske plodiny v prospech monokultúrnych plodín a zavedenie drahých chemických hnojív a GMO semien, ktoré ničia malé okrajové družstvá. Projekt Aliancia za zelenú revolúciu v Afrike (AGRA) je i priamo prepojená s kľúčovými globálnymi inštitúciami, ktoré sú za veľkým resetom Svetového ekonomického fóra.

Keď bola nadácia Billa a Melindy Gatesových založená v roku 2006 pod menom spoločnosť AGRA, ku ktorej sa zároveň pridala aj ich blízkeho spojenca, veľmi bohatého Rockefellerova nadácia, vyhlásili za svoj spoločný cieľ bojovať proti hladu v Afrike prácou na dosiahnutí potravinovo bezpečného a prosperujúceho hospodárskeho kontinentu!

Prostredníctvom podpory rýchleho, udržateľného poľnohospodárského rastu založeného na drobných farmároch! AGRA sľúbila, že do roku 2020 zdvojnásobí poľnohospodárske výnosy a aj príjmy 30 miliónov domácností malých výrobcov potravín. Je rok 2020 bol to úplný neúspech! AGRA tieto ciele vymazala v júni 2020!

Zelensky na zozname zločincov vlády RF!

06.05.2024

Koncom týždňa došlo k ďalšiemu kľúčovému vývoju, ktorý naznačuje, že Rusko eskaluje v reakcii na stále viac zbraní a miliárdy dolárov, ktoré prúdia do Kyjeva zo Západu: Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj bol práve pridaný na zoznam najhľadanejších zločincov ruskej vlády.

Vonkajšie zasahovanie do volieb v Kanade!

04.05.2024

Zahraničné zasahovanie do volieb v Kanade podkopalo dôveru verejnosti v demokratických voľbách! Aj keď Zahraničné zasahovanie nezmenilo výsledok kanadských federálnych volieb v rokoch 2019, a aj 2021, ale podkopalo práva kanadských voličov, pretože „pokazilo proces“ a narušilo dôveru verejnosti. To je záver komisárky Marie-Josée Hogue v jej priebežnej správe na Global [...]

USA vstupuje do fázy zrýchleného kolapsu!

03.05.2024

Teraz vstupujeme do fázy zrýchleného kolapsu najväčšieho národa v histórii celého ľudstva, kedysi známeho ako aj Amerika alebo Spojené štáty americké! Američania už nemajú národ. Už nemáme funkčnú zastupiteľskú vládu, čestné voľby, slobodnú tlač ani spravodlivý justičný systém! Odtiaľ sa kolaps zrýchľuje rýchlejšie a práve teraz ich súčasne prenasledujú [...]

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť aj časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

charkov

Všetko sa zachvelo, jediný úder zničil celú ulicu. Rusi prvýkrát zabíjali 1,5-tonovou bombou

06.05.2024 16:27

Všetko naokolo sa zachvelo, akoby sa začalo zemetrasenie. Jediný úder zničil celú ulicu, napísal šéf vyšetrovacieho oddelenia regionálnej polície.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,305
Celková čítanosť: 3360843x
Priemerná čítanosť článkov: 2575x

Autor blogu

Kategórie