Založ si blog

Čo sa týka Kamaly – Obama v sukni!

Populárne satirické miesto, Babylon Bee, je presné ohľadne výberu Joe Bidena za svojho Vice Prezidenta/tku! Medzi iným píšu toto: ‚V úprimnom poďakovaní Joe Bidenovi tento týždeň Kamala Harris sa vyjadrila, ako je hlboko pokorná, že bola vybraná za VP na základe rasy a pohlavia’!

Podľa zdrojov v Demokratickej strane má Harris v bunkách požadovaný počet chromozómov a tiež správne množstvo melanínu v epiderme. Tieto chránia jej vnútorné orgány. ‚Moja ženskosť a moja čierna farba sú už zďaleka moje dve najlepšie vlastnosti‘, povedala Harris.

A dodala, že ‚ako sa ukazuje, od narodenia som bola kvalifikovaná do pozície Vice Prezidenta (alebo Viceprezidentky)‘! Lenže ohľadne Joe Bidena, je podľa niektorých ‚senilný a rovnako ako nejaký staroveký bývalý sovietsky diktátor, Kamala je teraz čakajúcim prezidentom‘!

USA rakovina sa mení a prognóza je vojna!

28.04.2024

USA minister zahraničných vecí Tony Blinken ukončil 26. apríla 2024 trojdňovú návštevu Číny pohrozením svojmu hostiteľskému prezidentovi Si Ťin-pchingovi, že ak Čína nepreruší, svoju rozhodujúcu, ekonomickú spoluprácu s RF, v oblasti high-tech industrializácie uviedol, že obchodné a finančné sankcie voči Číne by sa mohli v krátkom čase prudko zvýšiť!

Chcú dávať smer svetu hore nohami!

27.04.2024

Americký Kongres odhlasoval peniaze, ktoré nemajú, aby natlačil vojenské zbrane do najnestabilnejších častí zemegule. Lenže na obranu „demokracie“ demokratickí, ale i republikánski zákonodarcovia tvrdo hovoria o rozdrvení pokojných demonštrantov, ktorí sú proti genocíde v Gaze, Ukrajine, Iránu!

Čo 60+ miliárd dolárov neurobí pre UA!

24.04.2024

Uvedomujete si ale, že nepatrný zlomok týchto hypotetických peňazí, z prázdnej štátnej pokladnice Spojených štátov Amerických, ktoré sa aj keď dostanú na Ukrajinu, sa okamžite vrátia na bankový účet na Kajmanských ostrovoch pána Zelenského. Zvyšok vstupuje do rekurzívnej škrupinovej hry medzi USA výrobcami zbraní, ale aj domácimi obyvateľmi Kongresu mávajúcimi [...]

Petr Pavel

Český prezident Pavel podpísal partnerstvá pre páry rovnakého pohlavia

29.04.2024 14:29

Pri osvojovaní detí sa na nich budú vzťahovať isté obmedzenia.

Bohuš Garbár

Vyzvedačstvo pre Rusko a branie úplatkov. Súd poslal Garbára do väzenia, nezaplatil totiž pokutu

29.04.2024 13:22

Garbár podľa polície zbieral informácie pre príslušníkov ruskej vojenskej rozviedky GRU od apríla 2021.

Komunisti oslávili 1. máj

V prípade minuloročného zjazdu KSS polícia zastavila trestné stíhanie

29.04.2024 13:15

Na zjazde mali byť vystavené nielen tradičné komunistické symboly, ale aj portrét Stalina.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,300
Celková čítanosť: 3345753x
Priemerná čítanosť článkov: 2574x

Autor blogu

Kategórie