Založ si blog

Prezident Trump a bezpečnosť volieb!

Prezident Trump sa venuje bezpečnosti volieb počas najhoršej choroby počas storočia! Na tlačovej konferencii 30. júla sa zaoberal pandémiou koronavírusov a rozpracoval svoje pripomienky k otázke odloženia volieb.

Trump hovoril aj o ťažkostiach pri riešení najhoršej choroby za viac ako sto rokov. Dokonca aj v krajinách, ktoré odviedli skvelú prácu pri znižovaní počtu infekcií a obetí, vírus má schopnosť vrátiť silnejšie, ak nebudú na stráži!

Krajiny ako Japonsko, ktoré takmer odstránili vírus, zaznamenali v poslednom mesiaci nárast nových prípadov! Ale existuje niekoľko dobrých správ – počet nových prípadov v Slnečnom Pásme klesá. Sľubné sú aj nové lieky.

Napríklad dexametazón, remdesivir a koktejl Regeneronovej protilátky. Lepšia liečba významne znížila úmrtnosť na infekcie. Na podporu všetkých obyvateľov Spojených štátov vyzval na predĺženie rozšírených dávok v nezamestnanosti!

Trump tiež vyzval na bezpečné opätovné otvorenie škôl a vyzval na federálnu pomoc vo výške 105 miliárd dolárov, ktorá by pomohla školám bezpečne sa otvoriť. Úplný koncept toho, čo je potrebné nájdeme tu:

 

https://schillerinstitute.com/blog/2020/07/29/an-outline-for-saving-our-students-educators-and-their-families/

Protesty na kampuse a útoky na ne v USA!

02.05.2024

Ako reaguje globálny juh na videozáznamy, ktoré kolujú na sociálnych sieťach, kde americká polícia zatýka desiatky študentov, učiteľov zúčastňujúcich sa na politických demonštráciách, ktoré sú niekedy veľké, často búrlivé, no zatiaľ takmer úplne nenásilné? Ktorý národ sa nebude usmievať na prednáške zo Spojených štátov o slobode prejavu a americkaj [...]

USA sa pripravujú na volebný chaos!

30.04.2024

Hlboký štát (DS) sa pripravuje na volebný chaos 2024, falošné palestínske protesty sa budú meniť, keď sa blížime k voľbám a už nastavuje naratív, že Čína bude zasahovať do prezidentských volieb. Presne podľa plánu presadzuje odstránenie prezidentskej imunity, ak sa tak stane, znamená to, že všetci ostatní prezidenti môžu byť obvinení. Bude D. Trump chránený? S [...]

USA rakovina sa mení a prognóza je vojna!

28.04.2024

USA minister zahraničných vecí Tony Blinken ukončil 26. apríla 2024 trojdňovú návštevu Číny pohrozením svojmu hostiteľskému prezidentovi Si Ťin-pchingovi, že ak Čína nepreruší, svoju rozhodujúcu, ekonomickú spoluprácu s RF, v oblasti high-tech industrializácie uviedol, že obchodné a finančné sankcie voči Číne by sa mohli v krátkom čase prudko zvýšiť!

oheň, kozub, kachle, plameň

Požiar dvoch obydlí v osade v Lipanoch si vyžiadal jednu obeť

02.05.2024 07:54

Jednu obeť si vyžiadal požiar dvoch obydlí, ku ktorému došlo vo štvrtok ráno v osade na ulici Za traťou v Lipanoch.

Mikuláš Černák, súd

Druhý pokus: Černák sa znova postaví pred súd a chce prehovoriť. Čo na to psychiater?

02.05.2024 07:15, aktualizované: 08:00

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Bomby padajú na Odesu, Zelenskyj čistil tajnú službu

02.05.2024 06:10, aktualizované: 07:45

Odesa je častým terčom ruských útokov, tentoraz raketa zasiahla centrum veľkej kuriérskej spoločnosti. Zelenskyj odvolával v tajnej službe.

NATO, Ukrajina

Varovaní pred vojnou s Ruskom pribúda. Myslí si Moskva, že sa jej Západ bojí?

02.05.2024 06:00

Ak bude Rusko na Ukrajine úspešné, nielenže bude mať skúsenejšiu a bojmi preverenú armádu, ale bude aj povzbudené pokračovať v agresii proti susedom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,302
Celková čítanosť: 3350090x
Priemerná čítanosť článkov: 2573x

Autor blogu

Kategórie