Založ si blog

Teleportácia anjelov z neba na Zem!

“Kvantová” pravdepodobne bol jedným z najbežnejších slov, ktoré sme čítali, počúvali alebo dokonca písali v minulom roku – a existuje pre to veľký dôvod … kvantová už nie je budúcnosť, kvantová je teraz! Fyzici dokázali prvýkrát demonštrovať kvantovú teleportáciu medzi dvoma počítačovými čipmi. Vedci z University v Bristolu v spolupráci s Dánskou technickou univerzitou (DTU). Kvantová teleportácia ponúka kvantový prenos kvantovej častice z jedného miesta na druhé pomocou spletenia.

Napriek tomu, vedci sú ešte priďaleko za našim Stvoriteľom, ktorý už pred tisíckami rokov ‘teleportoval’ anjelov z neba na Zem! ‘A Boh Jehova ho (Adama) vykázal zo záhrady Eden, aby obrábal zem, z ktorej bol vzatý. Vyhnal človeka a na východe záhrady Eden postavil cherubínov s otáčajúcim sa ohnivým mečom, aby strážili cestu k stromu života’. Biblia obsahuje mnoho príkladov ‘teleportácie’ anjelov z neba na Zem, aby uskutočnili Božiu vôľu! V budúcnosti sa stanú ešte úžasnejšie ‘teleportácie’!

Zelensky na zozname zločincov vlády RF!

06.05.2024

Koncom týždňa došlo k ďalšiemu kľúčovému vývoju, ktorý naznačuje, že Rusko eskaluje v reakcii na stále viac zbraní a miliárdy dolárov, ktoré prúdia do Kyjeva zo Západu: Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj bol práve pridaný na zoznam najhľadanejších zločincov ruskej vlády.

Vonkajšie zasahovanie do volieb v Kanade!

04.05.2024

Zahraničné zasahovanie do volieb v Kanade podkopalo dôveru verejnosti v demokratických voľbách! Aj keď Zahraničné zasahovanie nezmenilo výsledok kanadských federálnych volieb v rokoch 2019, a aj 2021, ale podkopalo práva kanadských voličov, pretože „pokazilo proces“ a narušilo dôveru verejnosti. To je záver komisárky Marie-Josée Hogue v jej priebežnej správe na Global [...]

USA vstupuje do fázy zrýchleného kolapsu!

03.05.2024

Teraz vstupujeme do fázy zrýchleného kolapsu najväčšieho národa v histórii celého ľudstva, kedysi známeho ako aj Amerika alebo Spojené štáty americké! Američania už nemajú národ. Už nemáme funkčnú zastupiteľskú vládu, čestné voľby, slobodnú tlač ani spravodlivý justičný systém! Odtiaľ sa kolaps zrýchľuje rýchlejšie a práve teraz ich súčasne prenasledujú [...]

polícia, vyhrážky, univerzita komenského

Polícia opäť preveruje oznámenia o výbušninách na školách v Bratislavskom kraji

07.05.2024 08:04

Oznámenia o údajnom uložení výbušnín preverujú vo viacerých školách v okresoch Malacky, Senec a Pezinok.

Základná škola Podsadek, Stará Ľubovňa, Rómovia

Ministerstvo školstva chce z plánu obnovy zaplatiť výchovnú šou. Odborník nápad kritizuje

07.05.2024 07:00

Rómska komunita je zámerom pobúrená, rezort však nápad obhajuje

izrael, gaza, rafah

Izrael podniká útoky v Rafahu niekoľko hodín po tom, ako Hamas akceptoval návrh na prímerie

07.05.2024 06:50

Izraelské letectvo podniklo údery na viac ako 50 miest spojených s Hamasom a jemu blízkym organizáciám.

Rusko, Deň víťazstva, Červené námestie, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi chcú navýšiť raketový arzenál, odradiť nepriateľov 'testovať sily Ruska'

07.05.2024 06:25

Rusi zvyšujú výrobu zbraní. USA predpokladajú, že tento rok vyrobí Rusko viac munície ako všetkých 32 členov NATO dohromady.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,305
Celková čítanosť: 3361455x
Priemerná čítanosť článkov: 2576x

Autor blogu

Kategórie