Založ si blog

Demokrati o demokratickom systéme …

 

Veľmi známy anglický žurnalista, humorista, spisovateľ a satirik medzi iným povedal o demokracii: ‘demokracia pozostáva z toho, že ľudia si sami volia diktátorov, ktorí im sľubujú to, čo si myslia, že chcú počuť’! Iný prominentný zastupiteľ verejného spravodajstva v administácii minulého prezidenta USA, Nixona, povedal o televíznych správach: ‘ľudia pozerajú viac televízne správy ako čítajú noviny, počúvajú radio alebo získavajú správy z iných zdrojov, pretože sú leniví! S televíziou človek len sedí, pozerá a počúva! Myslenie a rozoberanie informácií sa robí za neho’! Pretože spoznať pravdu je namáhavá, usilovná a zodpovedná činnosť, ktorá skúma poctivosť a úprimnosť každého! 

Ukrajina útočí na Krym raketami z USA!

25.06.2024

Už početné tlačové agentúry informovali o ukrajinskom vojenskom útoku na ruský Krym, v ktorom 23. júna okolo poludnia (GMT+3) použil rakety dlhého doletu ATACMS dodané USA. Podľa ruského ministerstva zdravotníctva bolo zranených 124 ľudí. vrátane 27 detí; Zabili 3 ľudí, z toho 2 deti.

Klamlivé média pomohli vraždiť milióny!

24.06.2024

Ako narastá prílivová vlna hnevu proti propagandistom, ktorí zbohatli chrlením smrtiacej vládnej propagandy Covid, teraz začínajú hádzať SVOJICH šéfov pod autobus! Medzi nich patrí aj profesor, pán Mark Crispin Miller! Pán, Mark Crispin Miller, je profesorom mediálnych štúdií na Universite v New Yorku. Propagoval konšpiračné teórie o prezidentských voľbách v [...]

EÚ vydáva nové sebaničivé sankcie!

23.06.2024

S EÚ ako priateľom, kto potrebuje nepriateľov? Vlády EÚ sa vo štvrtok dohodli na 14. balíku sankcií proti Rusku. Balík zakazuje reexport ruského skvapalneného zemného plynu (LNG) do vôd EÚ. To po zverejnení údajov, že prvýkrát od vojny na Ukrajine bol dovoz ruského plynu do EÚ vyšší ako LNG z USA!

Robert Kaliňák

Kaliňák: Letisko Sliač by mohlo byť pripravené na stíhačky o tri až päť rokov

26.06.2024 14:03

Na Sliači by mali byť stíhacie lietadlá trvalo umiestnené.

Fico, fiala

Bratislava kritizovala Fialu za jeho výrok k medzivládnym konzultáciám

26.06.2024 13:58

Český kabinet tento rok v marci pozastavil medzivládne konzultácie pre rozdielne názory na kľúčové témy zahraničnej politiky.

hlina

Hlina podal trestné oznámenie na Lesy SR pre podozrenia z machinácií pri ťažbe kalamitného dreva na Horehroní

26.06.2024 13:45

Hlina kritizoval obstarávanie ťažby kalamitného dreva na Horehroní už v júni.

Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Vo výberovom konaní na šéfa žilinskej nemocnice uspel Juraj Kacian

26.06.2024 13:36

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková ho vymenovala do funkcie na päťročné funkčné obdobie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,342
Celková čítanosť: 3465254x
Priemerná čítanosť článkov: 2582x

Autor blogu

Kategórie