Založ si blog

Deti sveta – bojový štít proti klíme!

 

Na vrcholnom zhromaždení OSN ohľadne umelej ‘klimatickej pohotovosti’ v predminulý Utorok 23. Septembra 2019 okrem mladistvej Gréty Thunberg a jej rečnenia vystúpil aj Guvernér Banky Anglicka Mark Carney ako hlavný hovorca 30 globálnych bankárov a podčiarkol, že oni začali s ‘klimatickou pohotovosťou’ v roku 2015 na Parížskej dohode o klíme a pokračujú v nej stále až dodnes, používajúc mladistvých na celom svete ako popredný štít v boji elity proti ‚globálnemu oteplovaniu‘! 

Asi 100+ svetových bánk podpísali dohovor deň predtým, kde sa uzniesli, že do roku 2030 skočia s používaním fosílnych palív! A to znamená, že zatvoria asi 75% svetových elektrární, ktoré pracujú na uhlie. V tejto politike spolupracuje asi 130 bánk sveta s aktívami cennými asi $47 triliónov. A ako výsledkom ich politiky dojčenská úmrtnosť pôjde strmo hore a všeobecná dĺžkaka života ľudí v rozvojových krajinách dole! Je jasné, že dnešná mládež sú ako pouliční herci pod diktatúrou bankárov ako Mark Carney!

 

Protesty na kampuse a útoky na ne v USA!

02.05.2024

Ako reaguje globálny juh na videozáznamy, ktoré kolujú na sociálnych sieťach, kde americká polícia zatýka desiatky študentov, učiteľov zúčastňujúcich sa na politických demonštráciách, ktoré sú niekedy veľké, často búrlivé, no zatiaľ takmer úplne nenásilné? Ktorý národ sa nebude usmievať na prednáške zo Spojených štátov o slobode prejavu a americkaj [...]

USA sa pripravujú na volebný chaos!

30.04.2024

Hlboký štát (DS) sa pripravuje na volebný chaos 2024, falošné palestínske protesty sa budú meniť, keď sa blížime k voľbám a už nastavuje naratív, že Čína bude zasahovať do prezidentských volieb. Presne podľa plánu presadzuje odstránenie prezidentskej imunity, ak sa tak stane, znamená to, že všetci ostatní prezidenti môžu byť obvinení. Bude D. Trump chránený? S [...]

USA rakovina sa mení a prognóza je vojna!

28.04.2024

USA minister zahraničných vecí Tony Blinken ukončil 26. apríla 2024 trojdňovú návštevu Číny pohrozením svojmu hostiteľskému prezidentovi Si Ťin-pchingovi, že ak Čína nepreruší, svoju rozhodujúcu, ekonomickú spoluprácu s RF, v oblasti high-tech industrializácie uviedol, že obchodné a finančné sankcie voči Číne by sa mohli v krátkom čase prudko zvýšiť!

Európsky parlament / Europarlament /

Opozícia dvakrát prehrala, pred eurovoľbami však Progresívci v prieskumoch dominujú. Zamieša kartami strašenie vojnou a kritika únie?

03.05.2024 06:05

Európske voľby môžu zmeniť politickú mapu v koalícii. Ide o Andreja Danka.

vojna na Ukrajine, energetika, DTEK

ONLINE: Ukrajinci vedia, čo potrebuje ich energetika - Patrioty

03.05.2024 06:00

Ukrajinskí energetici vedia, čo potrebuje ich sektor, ktorý je terčom ruských rakiet. Protiraketové systémy ako je Patriot.

Russia Ukraine War

Utekajú Ukrajinci pred brannou povinnosťou za hranice? Ficova vláda stojí pred otázkou ich návratu do vlasti

03.05.2024 06:00

Ukrajina potrebuje viac bojových posíl v uniformách a potrebuje ich čím skôr

Macocha, tragédia

Prečo skočila žena s dcérkami v náručí do priepasti Macocha? Dôvody letnej tragédie sú známe

03.05.2024 05:50

Bol to nesmierne smutný prípad, keď vlani vybrala mladá žena z kočíka dieťa, druhé držala za ruku a skočila do priepasti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,302
Celková čítanosť: 3352099x
Priemerná čítanosť článkov: 2575x

Autor blogu

Kategórie