Založ si blog

Len Stvoriteľ pozná detailnú budúcnosť!

 

Mnohé inšpirované slová starovekého izraelského kráľa Šalamúna v jeho čase mohli byť kritizované alebo neuveriteľné pre mnohých, ale hlavne neveriacich, tak ako je to aj dnes! Ako jeden príklad, pozrime sa na jeho myšlienku vyjadrenú v knihe Prísloví, citovanú samým Ježišom Kristom, keď povedal svojim učeníkom: ‘Nič nie je však starostlivo ukryté, čo nebude zjavené, a tajné, čo sa nestane známym’!

Ešte len pred niekoľkými desaťročiami sa to mohlo zdať fantastické. Ale nie dnes, keď internet pomáha ľuďom pomaly odkrývať skoro všetky ešte len pred nedávnom skryté pravdy a utajené detaily od obyčajných ľudí až po elitu sveta! Všade vidíme, ako sa len donedávna hlboko skryté fakty, či už vedecké, politické, umelecké alebo aj cirkevné odkrývajú pred verejnosťou! Presne podľa prorockých slov Všemohúceho Stvoriteľa!

USA rakovina sa mení a prognóza je vojna!

28.04.2024

USA minister zahraničných vecí Tony Blinken ukončil 26. apríla 2024 trojdňovú návštevu Číny pohrozením svojmu hostiteľskému prezidentovi Si Ťin-pchingovi, že ak Čína nepreruší, svoju rozhodujúcu, ekonomickú spoluprácu s RF, v oblasti high-tech industrializácie uviedol, že obchodné a finančné sankcie voči Číne by sa mohli v krátkom čase prudko zvýšiť!

Chcú dávať smer svetu hore nohami!

27.04.2024

Americký Kongres odhlasoval peniaze, ktoré nemajú, aby natlačil vojenské zbrane do najnestabilnejších častí zemegule. Lenže na obranu „demokracie“ demokratickí, ale i republikánski zákonodarcovia tvrdo hovoria o rozdrvení pokojných demonštrantov, ktorí sú proti genocíde v Gaze, Ukrajine, Iránu!

Čo 60+ miliárd dolárov neurobí pre UA!

24.04.2024

Uvedomujete si ale, že nepatrný zlomok týchto hypotetických peňazí, z prázdnej štátnej pokladnice Spojených štátov Amerických, ktoré sa aj keď dostanú na Ukrajinu, sa okamžite vrátia na bankový účet na Kajmanských ostrovoch pána Zelenského. Zvyšok vstupuje do rekurzívnej škrupinovej hry medzi USA výrobcami zbraní, ale aj domácimi obyvateľmi Kongresu mávajúcimi [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,300
Celková čítanosť: 3345166x
Priemerná čítanosť článkov: 2573x

Autor blogu

Kategórie