Založ si blog

Moc a význam slov a myšlienok!

 

Všmnite si, akú moc a význam a múdrosť skrýva tých deväť slov Ježiša Krista: ’Nikto nemôže prísť  ku mne, ak ho nepritiahne Otec’! Praví Boží služobníci sa oddávajú nie kauze, alebo k práci, ale k samotnej osobe Stvoriteľa! Práca alebo vzdelávacia aktivita sa môže časom zmeniť, ale ich oddannosť zostáva vždy tá istá – k tej istej osobe Všemohúceho. Napríklad, čo povedal Boh Abrahámovi aby urobil sa líšilo od toho, čo povedal svojmu prorokovi Jeremiášovi. Ale obidvaja vykonali svoju špecifickú prácu, lebo im ju dal Boh Stvoriteľ a milovali robiť jeho vôľu verne a dôsledne. Ale ako zdôrazňuje horeuvedený krátky biblický verš, aby sa niekto stal žiakom Božieho Syna, nezáleží od schopností zvestovateľov, ani od samého Krista. Človek, ktorý sa chce stať pravým Kresťanom musí potešiť a uveriť v pravého Boha. Na to mu slúži nielen Biblia, ale aj sám život aj faktické poznanie, ktoré ľudstvo nazhromaždilo počas 6,000 rokov existencie!

USA sa pripravujú na volebný chaos!

30.04.2024

Hlboký štát (DS) sa pripravuje na volebný chaos 2024, falošné palestínske protesty sa budú meniť, keď sa blížime k voľbám a už nastavuje naratív, že Čína bude zasahovať do prezidentských volieb. Presne podľa plánu presadzuje odstránenie prezidentskej imunity, ak sa tak stane, znamená to, že všetci ostatní prezidenti môžu byť obvinení. Bude D. Trump chránený? S [...]

USA rakovina sa mení a prognóza je vojna!

28.04.2024

USA minister zahraničných vecí Tony Blinken ukončil 26. apríla 2024 trojdňovú návštevu Číny pohrozením svojmu hostiteľskému prezidentovi Si Ťin-pchingovi, že ak Čína nepreruší, svoju rozhodujúcu, ekonomickú spoluprácu s RF, v oblasti high-tech industrializácie uviedol, že obchodné a finančné sankcie voči Číne by sa mohli v krátkom čase prudko zvýšiť!

Chcú dávať smer svetu hore nohami!

27.04.2024

Americký Kongres odhlasoval peniaze, ktoré nemajú, aby natlačil vojenské zbrane do najnestabilnejších častí zemegule. Lenže na obranu „demokracie“ demokratickí, ale i republikánski zákonodarcovia tvrdo hovoria o rozdrvení pokojných demonštrantov, ktorí sú proti genocíde v Gaze, Ukrajine, Iránu!

SND, Slovenské národné divadlo

Nazval ich duchovnými bezdomovcami. Poprední umelci žiadajú od Fica ospravedlnenie

30.04.2024 18:40

Ak požadujete slušnosť, začnite ako premiér od seba. Vyzývame Vás, ospravedlňte sa,“ adresovali umelci Ficovi.

česko, nemocnica, covid, koronavírus

Ďalšie zadlžovanie nemocníc: Poslanci Úradu pred dohľad novú kompetenciu neschválili

30.04.2024 18:10

Do parlamentu novelu predložili opoziční poslanci Jana Bittó Cigániková a Tomáš Szalay zo strany SaS.

ocenenie, prezidentka, Andrej Matišák

Prezidentka ocenila redaktora Pravdy. Čaputová odovzdala Matišákovi medailu súvisiacu s výročím vstupu do NATO a EÚ

30.04.2024 16:35

Prezidentka Slovenskej republiky sa poďakovala 28 osobnostiam za ich prínos v kontexte členstva štátu v Európskej únii a Severoatlantickej aliancii.

parlament, fico

Nájde sa 90 poslancov? Gašpar zhodu pri ústavných sudcoch neočakáva. Opozícia hovorí, že sa čaká na Ficove rozhodnutie

30.04.2024 16:30

Zástupcovia opozície hovoria o obštrukcii a o tom, že koalícia čaká, či bude sa bude chcieť uchádzať o post aj Robert Fico.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,301
Celková čítanosť: 3348461x
Priemerná čítanosť článkov: 2574x

Autor blogu

Kategórie