Založ si blog

WHO teraz vládne celému svetu!

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) nariadila západným vládam, aby „zabezpečili“ ale stovky miliónov „preventívnych“ dávok vakcíny proti vtáčej chrípke vyrobených spoločnosťou prepojenou s Billom Gatesom. Po oznámení WHO dostala Európska únia teraz príkaz „zabezpečiť“ prvých 40 mil. dávok vakcíny proti vtáčej chrípke pre 15 členských krajín.

Už obnovujú povinnú národnú službu!

20.06.2024

Britský premiér Rishi Sunak sa nedávno zaviazal obnoviť povinnú národnú službu. Nemecká vláda tiež uvažuje o obnovení povinnej vojenskej služby. Na Ukrajine nie je nezvyčajné, že vládni agenti násilne unášajú civilistov z ulíc a posielajú ich na front. Toto je len niekoľko nedávnych príkladov. Zdá sa, že existuje jasný trend, že vlády sveta pripravujú svojich [...]

Ukrajina nesplatí 12 miliárd dolárov?

19.06.2024

Redaktor londýnskeho denníka Financial Times pre rozvíjajúce sa trhy J. Cotterill, dnes ráno uverejnil položku, v ktorej i uviedol, že Ukrajina vyzvala medzinárodných držiteľov dlhopisov, aby akceptovali až 60 % zníženie dlhu hodnotou viac ako 20 miliárd dolárov, znamená nesplatenie dlhu viac ako dvanásť miliárd dolárov.

Bývalý veliteľ RF kritizuje Vladimíra Putina!

18.06.2024

Ruský generál vo výslužbe kritizoval ministerstvo obrany krajiny za to, že ich vojakom zúčastňujúcim sa na vojne na Ukrajine poskytlo nekvalitné uniformy. A uviedol to podpredseda výboru pre obranu ruskej Štátnej dumy V. Šamanov, bývalý veliteľ RF výsadkových jednotiek, v prejave v dolnej komore Ruského parlamentu, informovala miestna publikácia RBC. (Škôlkarska mentalita)

handlová, fico, atentát

Vyšetrovanie atentátu na Fica: Aký je posun? Prvé závery by mohli byť známe koncom leta, Cintulu posudzujú psychiatri

21.06.2024 07:00

Po embargu na informovanie prestali o prípade podrobne hovoriť aj ministri. Opozícia však kritizuje úniky či tvrdenia o jasnom motíve napriek tomu, že závery vyšetrovania ešte nepoznáme.

malvér, vírus, malware, malver, antivirus, trojsky kon, pocitac,

USA zakazujú ruskej firme Kaspersky Lab predaj antivírusového softvéru

21.06.2024 06:27

Ministerstvo obchodu svoje rozhodnutie odôvodnilo obavami o národnú bezpečnosť.

Kalifornia streľba usa

Počas sviatku pripomínajúceho koniec otroctva v USA bolo postrelených 15 ľudí

21.06.2024 06:20

Násilie vypuklo večer pri jazere Merritt počas akcie, na ktorej sa zúčastnilo až 5000 ľudí a ktorá bola inak pokojná,

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,339
Celková čítanosť: 3448095x
Priemerná čítanosť článkov: 2575x

Autor blogu

Kategórie