Založ si blog

Posledná štatistika o COVID-19 vakcínach

Podľa posledných čísiel, okrem 22 miliónov mŕtvych a 2.2 miliárd zdravotne poškodených, Ethan Huff z Natural News informuje, že v dôsledku vakcín proti koronavírusu Covid-19 narastá počet prípadov lepry, pričom informujú, že viac ako 94% už všetkých prípadov tejto biblickej choroby, boli ľudia v minulosti zaočkovaní proti covidu.

Čo sa deje celosvetovo ohľadne mieru!

26.07.2024

Čína hrá nadrozmernú úlohu v dnešných globálnych diplomatických snahách pre nastolenie mieru, v rôznych vojnových scénach po celom svete, z ktorých každá by mohla eskalovať k termonukleárnej konfrontácii rýchlejšie, než si väčšina dokáže predstaviť! Po troch dňoch intenzívnych rozhovorov v Pekingu, tento týždeň, so 14 frakciami palestínskeho odporu sa čínskemu [...]

Kto má dnes prst na jadrovom gombíku!

25.07.2024

Dúfajme, že niektoré obavy republikánov z nebezpečenstva a zároveň aj nezodpovednosti mať prst Joe Bidena i v jeho stave na jadrovom gombíku odrážajú určitý stupeň znepokojenia nad strategickou situáciou – a nielen získavaním politických bodov. Ale v každom prípade stojí za to, aby boli Američania konfrontovaní s realitou situácie!

Prvá $1, 5 miliarda ruských aktív pre UA!

23.07.2024

Len pred pár dňami skoro zlyhal celosvetovo operačný systém Mikrosoftu, najväčšia hrozba pre ľudstvo, ale teraz už berú ruské aktíva a dávajú to ako dar pre Ukrajinu! Človek by si tu myslel, že ľudstvo už zošalelo, ale to je len začiatok toho, čo urobia démoni, keď budú vyhnaní z neba spolu so svojim vodcom, Satanom Diablom!

Bomburáčik, Horehronie

Neviete kam na výlet? Horehronie ponúka letné hity. Zbojnícka strela, Bomburáčik či rodný dom slávnej slovenskej spisovateľky

27.07.2024 06:00

Kraj bohatý nielen na krásnu prírodu, ale aj rôzne atrakcie, ponúka tiež hviezdne divadlo pod Chramošským viaduktom s romantickým piknikom pod rúškom noci.

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,363
Celková čítanosť: 3527591x
Priemerná čítanosť článkov: 2588x

Autor blogu

Kategórie