Založ si blog

RF začala nové útoky na infraštruktúru UA!

Rusko spustilo 23. novembra rozsiahle raketové útoky zamerané na ukrajinskú energetickú sieť, a to aj v Kyjeve a inde po celej krajine. A podľa RT ukrajinský národný prevádzkovateľ elektrickej siete Ukrenergo už hlásil núdzové výpadky elektriny vo všetkých regiónoch, zatiaľ čo starosta Kyjeva Vitalij Kličko uviedol, že v rôznych častiach mesta už došlo celkovo aj k výbuchom a že dodávky vody boli prerušené. A preto celá Odeská oblasť je bez elektriny, informovali miestne úrady. Aj starosta Charkova, druhého najväčšieho ukrajinského mesta, uviedol, že celý systém metra mesta už bol paralyzovaný, v dôsledku výpadku elektriny.

Emigranti z Haiti pôjdu na Guantánamo!

19.03.2024

Podľa CNN ministerstvo vnútornej bezpečnosti študuje možnosť poslať prichádzajúcich haitských migrantov, ktorí by mohli pristáť na brehoch USA, do „operačného centra pre migrantov“, v Kubánskej väznici, Guantánamo, lenže ktoré je aj oddeleným zariadením od notoricky známeho väzenia s pekelnými dierami. A tak sa zdá, že sa očakáva veľký prílev Haiťanov, hoci [...]

Ukrajina chce narušiť voľby v Rusku!

17.03.2024

Vladko Putin na stretnutí Ruskej bezpečnostnej rady povedal, že ukrajinské nepretržité, nerozlišujúce útoky bezpilotných lietadiel a delostrelectva tento týždeň, ale spolu i s pokusmi o prelomenie ruských hraníc nemajú vojenské opodstatnenie, ale skôr sú zamerané na narušenie ruských volieb.

Kolabujúci anglo-americký svetový systém!

14.03.2024

Dôkazy o kolabujúcom anglo-americkom svetovom systéme sú všade, kam sa človek pozrie, varujúc každého, kto by sa odvážil nasledovať jeho diktát, aby to urýchlene prehodnotil! Ale absolútne najnovší príklad toho sa dnes odohráva na Haiti, kde povstalecké gangy ovládli jeho hlavné mesto, Port-au-Prince, a hrozí, že celý národ privedú do priepasti. Haitský premiér, [...]

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,272
Celková čítanosť: 3275863x
Priemerná čítanosť článkov: 2575x

Autor blogu

Kategórie