Založ si blog

Západ kopíruje Komunistickú taktiku!

Skupina francúzskych žandárov pôsobiacich pod vojenským velením zatkla a následovne uväznila univerzitného profesora Jean-Bernard Fourtillana, už na dôchodku, za spochybnenie bezpečnosti a účinnosti vakcín proti koronavírusu Wuhan (COVID-19), a a umiestnila ho na samotku v psychiatrickej liečebni v Uzès.

Systémové využívanie psychiatrických liečební na umlčanie alebo potrestanie politických oponentov voči štátu sa za komunizmu rozšírilo a začalo sa krátko po boľševickej revolúcii v Rusku v roku 1917! A presne tak dnes varuje Jeanne Smith, parížska korešpondentka LifeSiteNews, pred týmto, ale tak mrazivým vývojom v modernej histórii ľudstva!

Metóda vyvinutá za Stalina a potom rozšírená v komunizme, keď sa odpor voči ‚socialistickému raju‘ začal považovať za znak duševnej choroby. A preto podľa trestného zákona ZSSR z roku 1966 sa represie voči disidentom veľmi otvorene zameriavali na tých, ktorí ‚šírili falošnú propagandu očierňujúcu sovietsky štát a jeho sociálny systém‘!

Musíme zastaviť stárnutie mladých ľudí!

20.04.2024

Podľa veľmi znepokojujúcej novej štúdie, rastie výskyt rakoviny u mladých ľudí, v dôsledku ich, ale zrýchleného starnutia! Uvádza sa, že nový výskum prezentovaný, len nedávno, bolo to na výročnom stretnutí všetkých členov Americkej asociácie pre výskum rakoviny, (AACR), v San Diegu, v Kalifornii, zistil, že mladí teraz starnú oveľa rýchlejšie ako v minulosti, [...]

Zúfalstvo politikov Česka v Európskej Únii!

18.04.2024

Európski politici, podpredsedníčka Európskej komisie V. Jourová, predseda vlády Českej republiky Petr Fiala koncom minulého mesiaca tvrdili, že Rusko podplatilo európskych politikov, aby šírili dezinformácie a tiež zasahovali do nadchádzajúcich júnových volieb, „Škandál s ruským vplyvom otriasa EÚ,“ kričal z 30. marca titulok Politico. Je pravda, že vplyv ruských [...]

Protest proti gruzínskemu parlamentu 

17.04.2024

Pokus zopakovať v Gruzínsku to, čo sa stalo Ukrajine v roku 2014, je v plnom prúde. Demonštranti dnes zaútočili na políciu v snahe zaútočiť na parlament a zákonodarcu! V zákonodarnom zbore, násilne udrel do tváre opozičný poslanec. Lenže vodcu parlamentnej väčšiny Mamuku Mdinaradzeho napadol šéf strany „Občania“ Aleko Elisashvili.

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,295
Celková čítanosť: 3328579x
Priemerná čítanosť článkov: 2570x

Autor blogu

Kategórie