Založ si blog

Norimberg 2 už len o niekoľko týždňov!

Nemecko-americký právnik Reiner Füllmich informuje, že Norimberg 2.0 či Medzinárodné trestné konanie, by sa malo začať už len o niekoľko týždňov! S najväčšou pravdepodobnosťou sa týmto prípadom bude zaoberať vyšetrovacia komisia. A obvinenia budú podané proti štyrom vedúcim osobnostiam: Billovi Gatesovi, Christianovi Drostenovi, Anthonymu Faucimu, ale aj šéfovi WHO Tedrosovi, uviedol Füllmich.

Potom dodal, že na novom súdnictve sa pracuje, lebo súčasný systém je tak skorumpovaný, že sa naň už nemôžeme spoliehať! ‚Treba nastaviť náš vlastný systém‘, povedal. Dôležitou súčasťou prípadu je vyšetrovanie ‚výrobcov vakcín‘, ktoré viedol Mike Yeadon, bývalý viceprezident spoločnosti Pfizer. Toto úžasné vyšetrovanie zistilo, že niektoré šarže COVID vakcín by ale nespôsobili vôbec žiadne problémy, zatiaľ čo iné boli veľmi nebezpečné, spôsobili tisíce úmrtí.

‚Snažia sa zistiť, ako zabiť čo najviac ľudí bez toho, aby len zazvonili poplašné zvony‘, zdôraznil Reiner Füllmich. ‚Je to diabolské‘. Ale ako môžu byť ľudia takí zlí’? Advokát ďalej tiež aj uviedol, že celú túto operáciu, ktorá by mohla trvať aj desaťročia, robí niekoľko stoviek, maximálne niekoľko tisíc ľudí. Podplácaním a vydieraním sa snažia získať na svoju stranu čo najviac lekárov a politikov. Len si pomyslite napríklad na rituálne zneužívanie detí‘, povedal.

Zúfalstvo politikov Česka v Európskej Únii!

18.04.2024

Európski politici, podpredsedníčka Európskej komisie V. Jourová, predseda vlády Českej republiky Petr Fiala koncom minulého mesiaca tvrdili, že Rusko podplatilo európskych politikov, aby šírili dezinformácie a tiež zasahovali do nadchádzajúcich júnových volieb, „Škandál s ruským vplyvom otriasa EÚ,“ kričal z 30. marca titulok Politico. Je pravda, že vplyv ruských [...]

Protest proti gruzínskemu parlamentu 

17.04.2024

Pokus zopakovať v Gruzínsku to, čo sa stalo Ukrajine v roku 2014, je v plnom prúde. Demonštranti dnes zaútočili na políciu v snahe zaútočiť na parlament a zákonodarcu! V zákonodarnom zbore, násilne udrel do tváre opozičný poslanec. Lenže vodcu parlamentnej väčšiny Mamuku Mdinaradzeho napadol šéf strany „Občania“ Aleko Elisashvili.

J. Biden – zmobilizujme G7 proti Iránu!

16.04.2024

USA prezident Biden uviedol, že práve hovoril s izraelským premiérom Benjaminom Netanjahuom, že zvolá svojich kolegov vedúcich predstaviteľov G7, aby koordinovali jednotnú diplomatickú reakciu na drzý útok Iránu!

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,294
Celková čítanosť: 3325739x
Priemerná čítanosť článkov: 2570x

Autor blogu

Kategórie