Založ si blog

Odhaľte jednotlivé diely skladačky CO19! 

  1. Informástori zo Svetovej zdravotníckej organizácie, ministerstva obrany a ďalších organizácií odhalili nové informácie, ktoré potvrdzujú, že COVID19 bol skutočne veľkým sprisahaním.
  2. A konečne pochopte, prečo potrebovali celosvetovú ‚pandémiu‘, čo je ich konečným cieľom a čo s tým môžete osobne urobiť.
  3.  11. januára 2017 doktor Faucci varoval prezidenta Donalda Trumpa, že sa bude musieť určite vysporiadať s ‚vypuknutím veľkého prekvapenia’! 

https://rumble.com/vni3sw-the-covid-conspiracy-curtis-bowers.html

Čo sa deje celosvetovo ohľadne mieru!

26.07.2024

Čína hrá nadrozmernú úlohu v dnešných globálnych diplomatických snahách pre nastolenie mieru, v rôznych vojnových scénach po celom svete, z ktorých každá by mohla eskalovať k termonukleárnej konfrontácii rýchlejšie, než si väčšina dokáže predstaviť! Po troch dňoch intenzívnych rozhovorov v Pekingu, tento týždeň, so 14 frakciami palestínskeho odporu sa čínskemu [...]

Kto má dnes prst na jadrovom gombíku!

25.07.2024

Dúfajme, že niektoré obavy republikánov z nebezpečenstva a zároveň aj nezodpovednosti mať prst Joe Bidena i v jeho stave na jadrovom gombíku odrážajú určitý stupeň znepokojenia nad strategickou situáciou – a nielen získavaním politických bodov. Ale v každom prípade stojí za to, aby boli Američania konfrontovaní s realitou situácie!

Prvá $1, 5 miliarda ruských aktív pre UA!

23.07.2024

Len pred pár dňami skoro zlyhal celosvetovo operačný systém Mikrosoftu, najväčšia hrozba pre ľudstvo, ale teraz už berú ruské aktíva a dávajú to ako dar pre Ukrajinu! Človek by si tu myslel, že ľudstvo už zošalelo, ale to je len začiatok toho, čo urobia démoni, keď budú vyhnaní z neba spolu so svojim vodcom, Satanom Diablom!

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,363
Celková čítanosť: 3528069x
Priemerná čítanosť článkov: 2588x

Autor blogu

Kategórie