Založ si blog

Šialené odhodlanie Británie v provokovaní!

Minister zahraničia UK vyjadruje šialené odhodlanie Británie stále pokračovať v protiruských a čínskych provokáciách! Briti sú odhodlaní pokračovať v správaní, ktoré viedlo k incidentu z 23. júna v Čiernom mori aj s účasťou Ochrancu HMS Britského námornictva.

Minister zahraničných vecí, Dominic Raab, včera sľúbil, že bude viac takýchto provokácií nielen proti Rusku, ale – keďže lietadlová loď kráľovnej Alžbety sa bude plaviť ďalej do Juhočínskeho mora potom, čo sa to stalo s Ruskom a aj Sýriou – aj proti Číne. 

Povedal Výboru pre zahraničné veci – varoval čínskych vodcov, aby očakávali flotilu námorníctva v spornom Juhočínskom mori, informoval bulvárny denník Mirror. ‚Je absolútne správne, že tak uplatňujeme a bránime práva Ukrajiny! Ale aj s našimi partnermi v regióne máme v tom absolútne jasno‘!

Raab sa pýtal na incident poslancov z 23. júna, keď uviedol: ‚HMS Defender, či Obranca išiel najkratšou a najpriamejšou cestou, je to medzinárodne uznávaná dopravná cesta. Lebo my máme plné právo na nevinný prechod cez ukrajinské teritoriálne vody. V tom budeme pokračovať’!

WHO teraz vládne celému svetu!

15.06.2024

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) nariadila západným vládam, aby „zabezpečili“ ale stovky miliónov „preventívnych“ dávok vakcíny proti vtáčej chrípke vyrobených spoločnosťou prepojenou s Billom Gatesom. Po oznámení WHO dostala Európska únia teraz príkaz „zabezpečiť“ prvých 40 mil. dávok vakcíny proti vtáčej chrípke pre 15 členských krajín.

Vučič – vo vojne na UA je v stávke všetko!

12.06.2024

Srbský prezident Vučič poskytol Weltwoche 8. júna, rozhovor, v ktorom stroho rozoberal nebezpečenstvo globálneho konfliktu, ktorému svet v súčasnosti čelí: Vlak opustil stanicu a nikto ho nemôže zastaviť! Niekoľko z jeho poznámok: “Verím, že sa blížime k posledným dňom možného prehodnotenia na Ukrajine. Ak tieto veľmoci v krátkom čase nič neurobia, áno, som si [...]

Nebezpečenstvo jadrovej vojny je skutočné

11.06.2024

Ako sa dnešný týždeň stálo, od svetových lídrov vyšli dva protichodné názory významných oznámení. Jeden názor je z Francúzska, kde si prezident Macron a americký prezident Joe Biden na štátnej návšteve robia posmech pri príležitosti 80. výročia Dňa D! Oznámili novú vojenskú podporu Ukrajine, aby „zastavili Rusko“. Každý líder sa stretol s ukrajinským [...]

zelenskyj, summit, švajčiarsko, ukrajina,

Zelenskyj: Keby Rusko malo záujem o mier, nebola by žiadna vojna

15.06.2024 20:45, aktualizované: 21:35

Na mierovom summite o Ukrajine vo Švajčiarsku sa zúčastňuje viac ako 90 krajín a osem medzinárodných organizácií.

francúzsko, Protest, krajná pravica

Desaťtisíce Francúzov protestovali proti krajnej pravici, môže vyhrať predčasné voľby

15.06.2024 19:53

Francúzsky prezident Macron vyhlásil predčasné voľby po neúspechu svojho centristického tábora v minulotýždňových eurovoľbách.

žilina, polícia,

Otrasný nález. V meste Rajec našli bezvládne telo novorodenca

15.06.2024 19:14, aktualizované: 20:20

Stať sa tak malo vedľa materskej škôlky.

Peter Pellegrini, inaugurácia

Bude Pellegrini nadstranícky? Bude z neho skôr Gašparovič než Kováč, hovoria odborníci. Podporu koalície ešte bude potrebovať

15.06.2024 19:00

Politológovia nepredpokladajú, že sa Pellegrini voči vláde bude vymedzovať. Podporu koalície ešte bude potrebovať pri prípadnej opätovnej kandidatúre. Môže však prekvapiť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,335
Celková čítanosť: 3435169x
Priemerná čítanosť článkov: 2573x

Autor blogu

Kategórie