Založ si blog

Spĺňuje sa proroctvo Ezechiela do bodky!

Štyri štáty odmietajú žalobu najvyššieho súdu v Texase a popierajú podvody! Vo štvrtok popoludní reagovali štyri bojiskové štáty, proti ktorým podal žalobu na najvyšší súd texaský generálny prokurátor Ken Paxton. Prezident Trump požiadal texaského senátora Teda Cruza, aby prípad argumentoval, pokiaľ by Súdny dvor súhlasil s jeho prerokovaním.

Medzi najzúrivejšie odpovede patrila pennsylvánska generálna prokurátorka, demokratka Josh Shapiro, ktorá označila žalobu Texasu za ‚hanebné zneužitie súdneho procesu‘, a vyzvala Najvyšší súd, aby vyslal ‚jasný a nezameniteľný signál, že takéto zneužívanie sa nikdy nesmie opakovať’! Prípad Texasu je ‚bez vecných podkladov’!

Toto uviedla michiganská generálna prokurátorka Dana Nessel a varovala, že akýkoľvek zásah Najvyššieho súdu by bol ‚zásahom‘ do suverenity štátu. ‚Voľby sa skončili‘, uzavrela. Dvadsaťdva ďalších štátov plus District of Columbia dnes podali krátku podporu štyrom štátom, ktoré pomenoval Paxton vo svojej obžalobe.

Teraz sa nakrátko venujme starovekému inšpirovanému proroctvu Ezechiela, ktorý medzi iným hovorí toto o ústave USA: ‚Proti Egyptu (dnešné USA) príde meč a Etiópiu zachváti hrôza, keď budú v Egypte padať pobití. Jeho bohatstvo poberú a jeho základy (ústavu) zrúcajú’ (Eze.30:4)! Detaily proroctva sa dnes splňajú pred očami celého sveta!

Zúfalstvo politikov Česka v Európskej Únii!

18.04.2024

Európski politici, podpredsedníčka Európskej komisie V. Jourová, predseda vlády Českej republiky Petr Fiala koncom minulého mesiaca tvrdili, že Rusko podplatilo európskych politikov, aby šírili dezinformácie a tiež zasahovali do nadchádzajúcich júnových volieb, „Škandál s ruským vplyvom otriasa EÚ,“ kričal z 30. marca titulok Politico. Je pravda, že vplyv ruských [...]

Protest proti gruzínskemu parlamentu 

17.04.2024

Pokus zopakovať v Gruzínsku to, čo sa stalo Ukrajine v roku 2014, je v plnom prúde. Demonštranti dnes zaútočili na políciu v snahe zaútočiť na parlament a zákonodarcu! V zákonodarnom zbore, násilne udrel do tváre opozičný poslanec. Lenže vodcu parlamentnej väčšiny Mamuku Mdinaradzeho napadol šéf strany „Občania“ Aleko Elisashvili.

J. Biden – zmobilizujme G7 proti Iránu!

16.04.2024

USA prezident Biden uviedol, že práve hovoril s izraelským premiérom Benjaminom Netanjahuom, že zvolá svojich kolegov vedúcich predstaviteľov G7, aby koordinovali jednotnú diplomatickú reakciu na drzý útok Iránu!

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder.

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,294
Celková čítanosť: 3325949x
Priemerná čítanosť článkov: 2570x

Autor blogu

Kategórie