Založ si blog

Sidney Powell podáva obžalobu ‚Kraken‘!

Advokátka Sidney Powell podala obžalobu veľkosti “Kraken“ na príslušné federálne súdy pre Gruzínsko a aj Michigan približne o polnoci 25. novembra. Poskytla dokumentáciu o rozsiahlych volebných podvodoch uskutočnených v týchto dvoch štátoch počas prezidentských volieb 3. novembra. Adv. S. Powell zverejnila 104-stranový dokument o sťažnostiach s podrobnými údajmi, ale aj obvineniach z Gruzínska a 75-stranový dokument o sťažnostiach zameraných na Michigan. Žiadala dekretizáciu výsledkov volieb 3. novembra, vyhlásenie Trumpa za víťaza a zabavenie olebných prístrojov.

S. Powell tvrdí na americkom okresnom súde v Atlante, že išlo o ‚nelegálnu, ale i podvodnú manipuláciu s počtom hlasov, aby sa zabezpečila voľba Joe Bidena za prezidenta USA‘! Poskytuje predovšetkým priame svedectvo mnohých ľudí. V žalobe sa uvádza, že ‚staromódna výplň volebných lístkov‘ bola ‚zosilnená a počítačovým softvérom aj zneviditeľnená‘. Ďalej ‚táto schéma aj v celom štáte Georgia dokazuje matematické a štatistické anomálie, ktoré stúpajú na úroveň nemožnosti, čo dokazujú čestné vyhlásenia viacerých očitých a vierohodných svedkov, dokumentácia a výpovede expertov‘!

Prečo Putin sleduje voľby v Bulharsku!

07.05.2024

Prečo? Bulharskí voliči pôjdu v nedeľu k volebným urnám už po piatykrát za 2 roky, no dúfajúc v zatiaľ neuchopiteľný výsledok prebiehajúceho súboja medzi Bojkom Borissovom, zo stredopravej strany GERB a Kirilom Petkovom, ale ktorý vedie stranu Pokračujeme v zmene, a aj protikorupčná koalícia Demokratického Bulharska (PP-DB). Obaja sú bývalí premiéri. Bulharsko, ale [...]

Zelensky na zozname zločincov vlády RF!

06.05.2024

Koncom týždňa došlo k ďalšiemu kľúčovému vývoju, ktorý naznačuje, že Rusko eskaluje v reakcii na stále viac zbraní a miliárdy dolárov, ktoré prúdia do Kyjeva zo Západu: Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj bol práve pridaný na zoznam najhľadanejších zločincov ruskej vlády.

Vonkajšie zasahovanie do volieb v Kanade!

04.05.2024

Zahraničné zasahovanie do volieb v Kanade podkopalo dôveru verejnosti v demokratických voľbách! Aj keď Zahraničné zasahovanie nezmenilo výsledok kanadských federálnych volieb v rokoch 2019, a aj 2021, ale podkopalo práva kanadských voličov, pretože „pokazilo proces“ a narušilo dôveru verejnosti. To je záver komisárky Marie-Josée Hogue v jej priebežnej správe na Global [...]

vojna na Ukrajine, M777, Doneck

ONLINE: Ďalší silný ruský útok na ukrajinskú energetiku. Minister odporúča šetriť elektrinou

08.05.2024 06:40

Rusko podniklo ďalší rozsiahly vzdušný útok na Ukrajinu, použilo pri ňom riadené strely a drony.

Srbsko, Čína, Si Ťin-pching, Peng Li-jüan, Aleksandar Vučič

Si Ťin-pching je v Srbsku, pripomenul zásah čínskej ambasády lietadlom NATO spred štvrťstoročia

08.05.2024 06:05

Čínsky prezident Si Ťin-pching pokračuje vo svojej ceste po Európe. Z Francúzska sa v utorok presunul do Srbska, kde ho privítal jeho náprotivok Aleksandar Vučić.

Jutta Urpilainenová

Nová studená vojna? Eurokomisárka vysvetľuje, ako vyzerá konkurenčný boj s Ruskom a Čínou

08.05.2024 06:00

Eurokomisárka pre medzinárodné partnerstvá Jutta Urpilainenová hovorí o právnom štáte a médiách na Slovensku aj konkurenčnom boju EÚ s Ruskom a Čínou.

Pláž, Reynisfjara, Island, mReportér

Zábery z pláže, pred ktorou varujú turistov aj miestne úrady. Prečo je tak nebezpečná?

08.05.2024 05:00

mReportér Jaro Karak zachytil tieto pekné zábery priamo z Islandu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,306
Celková čítanosť: 3363011x
Priemerná čítanosť článkov: 2575x

Autor blogu

Kategórie