Založ si blog

Ten istý Britský agent – Steel podozrivý!

Christopher Steele! Prečo sa tento britský spravodajský agent tak často objavuje pri snahe prevratov proti prezidentovi D. Trumpovi? Lebo tlačová tajomníčka Bieleho domu Kayleigh McEnany potvrdila  29. júna, že ani USA prezident, ani viceprezident neboli informovaní o tvrdeniach, že ruský GRU ponúkol odmenu za zabitie amerických vojakov. 

Na dodatok časopis Guardian z 27. júna k správe pridal informáciu, že ponúkli ruským agentom odmeny za zabitie britských vojakov’! Ale McEnany pevne zopakovala, že v spravodajskej komunite USA neexistuje konsenzus, že tvrdenie je pravdivé. Výsledkom bolo, že prezident nebol o týchto informáciach vôbec informovaný.

Medzitým zvyčajní podozriví, hovorca Nancy Pelosi, bývalý podpredseda Joe Biden, John Bolton, senátor Lindsey Graham, rep. Adam Kinzinger, rep. Liz Cheney a ďalšie užitočné duplikáty náchylné k požitiu britskej Cool-Aid, tvrdili, že to bol ďalší príklad toho, že Trump je jemný voči Rusku na úkor amerických životov!

Guardian tento príbeh lokalizuje ako najnovší škandalózny Trump – Rusko konšpiračné reklamácie presne tam, kde ten posledný začal s britskou inteligenciou a NATO. Podľa Guardianovho účtu z 27. júna bola ruská jednotka GRU odmenená v Afganistane rovnaká ako tá, ktorá otrávila Sergeja Skripala a jeho dcéru Juliu. 

Na podporu tohto falošného tvrdenia citujú Dr. Jurija Felshtinského, agenta MI6, ktorý spolupracoval s anti-Putinovým oligarchom Borisom Berezovským a Alexandrom Litvinenkom v londýnskych operáciách proti prezidentovi Putinovi a Rusku. Litvinenko, ktorý zomrel v dôsledku otravy polóniom, bol úradníkom v prípade C. Steela z MI6!

Steela, autora falošnej dokumentácie proti Donaldovi Trumpovi. The Guardian tiež cituje bývalého britského veľvyslanca v Moskve, pána Andrewa Wooda, aby podporil príbeh ‘ruských štedrostí! Následkom toho Wood osobne odovzdal falošnú dokumentáciu C. Steela o Trumpovi senátorovi McCainovi a všeobecne sa zaviazal za jej dôveryhodnosť!

Emigranti z Haiti pôjdu na Guantánamo!

19.03.2024

Podľa CNN ministerstvo vnútornej bezpečnosti študuje možnosť poslať prichádzajúcich haitských migrantov, ktorí by mohli pristáť na brehoch USA, do „operačného centra pre migrantov“, v Kubánskej väznici, Guantánamo, lenže ktoré je aj oddeleným zariadením od notoricky známeho väzenia s pekelnými dierami. A tak sa zdá, že sa očakáva veľký prílev Haiťanov, hoci [...]

Ukrajina chce narušiť voľby v Rusku!

17.03.2024

Vladko Putin na stretnutí Ruskej bezpečnostnej rady povedal, že ukrajinské nepretržité, nerozlišujúce útoky bezpilotných lietadiel a delostrelectva tento týždeň, ale spolu i s pokusmi o prelomenie ruských hraníc nemajú vojenské opodstatnenie, ale skôr sú zamerané na narušenie ruských volieb.

Kolabujúci anglo-americký svetový systém!

14.03.2024

Dôkazy o kolabujúcom anglo-americkom svetovom systéme sú všade, kam sa človek pozrie, varujúc každého, kto by sa odvážil nasledovať jeho diktát, aby to urýchlene prehodnotil! Ale absolútne najnovší príklad toho sa dnes odohráva na Haiti, kde povstalecké gangy ovládli jeho hlavné mesto, Port-au-Prince, a hrozí, že celý národ privedú do priepasti. Haitský premiér, [...]

pellegrini korčok, tv markíza, debata

Posledný prieskum SANEP pred prezidentskými voľbami: Najskôr tesné, potom jasné

19.03.2024 12:30

Hlavnými favoritmi slovenských prezidentských volieb zostávajú Peter Pellegrini a Ivan Korčok. Ako ďaleko je od nich Štefan Harabin?

Bratislava protivládny protest rtvs

Pod hromadnú pripomienku liberálov k zmenám v RTVS sa podpísalo vyše 11 000 ľudí

19.03.2024 12:14

Návrh zákona nerozdeľuje súčasnú RTVS, mení však kreovanie orgánov telerozhlasu.

čaputová, pavel

Čaputová po schôdzke s Pavlom: Vzťahy medzi ČR a SR sú predurčené k blízkosti. Našu spoluprácu však treba budovať a upevňovať

19.03.2024 11:40

Prezidentka Zuzana Čaputová sa počas návštevy Prahy stretla so svojím českým náprotivkom Petrom Pavlom.

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,272
Celková čítanosť: 3276054x
Priemerná čítanosť článkov: 2576x

Autor blogu

Kategórie