Založ si blog

Čoho sa Ríša má skutočne báť?

Britská ríša v priebehu rokov veľmi tvrdo pracovala na vykreslení obrazu, že kráľovská Koruna je len jednoduchým a láskavým symbolom konzervatívnych hodnôt bez skutočnej moci a že britská ríša je iba pozostatkom minulosti. 

Ale ak sa dovolí preniknúť čokoľvek kritické cez praskliny vysoko čistej dýhy prísnych tradičných hodnôt, potom britskí propagandisti v hlavných médiách alebo akademickej obci určite rozmnožia dezinformáciu úžasným spôsobom!

Spôsobom, aby vyjadrili myšlienku, že Británia je iba na druhom mieste a to za skutočným globálnym zločincom – Amerikou! Presne taký je skutočný príbeh Whitlamovho vyhodenia z miesta premiéra Austrálie aktívnouj rukou Koruny!

Kráľovskej Korune, ako neviditeľnej, ale skutočnej sile formujúcej celosvetovú imperiálnu politiku (vrátane piatich očí) je nepríjemný fakt, ktorý by Kráľovski stratégovia uprednostňovali, aby navždy ostala vo svetovom tieni!

V ďalšom segmente tohto príbehu sa hlbšie ponoríme do skutočnej podstaty Britského impéria ako veľmi aktívna, veľmi silná, hoci (zvyčajne tajná) veľmi neviditeľná sila, ktorá formuje súčasné celosvetové záležitosti!

Svet na pokraji novej Vestfálskej zmluvy?

16.06.2024

Sobota bola prvou z dvojdňovej medzinárodnej konferencie Schillerovho inštitútu na tému „Svet na pokraji: Za nový mier Vestfálska!“ S všetkými predstaviteľmi, prednášajúcimi na štyroch paneloch, z desiatich krajín je schôdza navrhnutá tak, aby nielen zhodnotila aktuálnu, núdzovú situáciu nebezpečenstva jadrovej vojny, aj poskytla koncepty, odvahu, inšpiráciu [...]

WHO teraz vládne celému svetu!

15.06.2024

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) nariadila západným vládam, aby „zabezpečili“ ale stovky miliónov „preventívnych“ dávok vakcíny proti vtáčej chrípke vyrobených spoločnosťou prepojenou s Billom Gatesom. Po oznámení WHO dostala Európska únia teraz príkaz „zabezpečiť“ prvých 40 mil. dávok vakcíny proti vtáčej chrípke pre 15 členských krajín.

Vučič – vo vojne na UA je v stávke všetko!

12.06.2024

Srbský prezident Vučič poskytol Weltwoche 8. júna, rozhovor, v ktorom stroho rozoberal nebezpečenstvo globálneho konfliktu, ktorému svet v súčasnosti čelí: Vlak opustil stanicu a nikto ho nemôže zastaviť! Niekoľko z jeho poznámok: “Verím, že sa blížime k posledným dňom možného prehodnotenia na Ukrajine. Ak tieto veľmoci v krátkom čase nič neurobia, áno, som si [...]

Aktuálna informácia, horúca novinka, práve sa stalo, PRAVDA, mimoriadna správa, mimoriadne1, mim1

V českom vojenskom priestore explodovala munícia, na mieste sú zranení

17.06.2024 12:33

K explózii došlo vo vojenskom výcvikovom priestore Libavá neďaleko Olomouca.

koronavírus nemocnica čína wuchan lekári doktor pacient

Japonsko hlási rekordný nárast smrteľnej bakteriálnej infekcie. Experti nevedia zistiť príčinu epidémie

17.06.2024 12:23

Odborníci zatiaľ nedokázali zistiť, čo je príčinou stúpajúceho počtu prípadov.

Forró, Pellegrini

Pellegrini oslovil lídra Maďarskej aliancie Krisztiána Forróa. V paláci má vzniknúť nový poradcovský tím

17.06.2024 12:15

Nový prezident uviedol, že chce zostaviť nový poradcovský tím pre národnostné menšiny. Maďarská aliancia pre Pravdu potvrdila, že Pellegrini oslovil lídra strany Krisztiána Forróa.

Generálna prokuratúra

V minulom roku narástol počet obžalovaných mladistvých aj mladistvých recidivistov

17.06.2024 11:37

Po ôsmich rokoch vyznačujúcich sa trendom poklesu trestných stíhaní mladistvých v roku 2023 generálna prokuratúra zaznamenala jej nárast o 4 percentá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,336
Celková čítanosť: 3437476x
Priemerná čítanosť článkov: 2573x

Autor blogu

Kategórie