Založ si blog

Britská ríša dnes plne odhalená!

V mojich posledných osobných štúdiach som pomaly, lenže s istotou dôkladne preskúmal prípad odstránenia Gougha Whitlama z rúk generálneho guvernéra Britskej kráľovnej Sira Johna Kerra počas temného dňa v novembri 1975, ktorý potom nesprávne formoval ďalších 45 rokov austrálskej histórie. Dnes by som sa chcel venovať ďalšej kapitole podobných príbehov, ktorých je ďaleko viac!

Veril som, ako mnohí iní o príbehu s názvom ‚Americká ríša‘. Ale v posledných desiatich rokoch výskumu sa táto viera trochu zmenila. Čím viac som sa pozeral na páky zhora nadol a ovplyvňovanie formovania minulých a aj súčasných sveta udalostí, ktoré zmenili históriu, ruka britskej spravodajskej služby ma neustále takmer fackovala do tváre takmer na každom kroku môjho štúdia až dodnes!

Kto ovládal riskantnú dokumentáciu agenta Steela, ktorá uviedla Russiagate do pohybu a takmer zvrhol USA prezidenta D. Trumpa? A čo inteligencia použitá na ospravedlnenie bombového útoku v Iraku? Čo potom povedať o stratégii Clash of Civilisation, ktorá sa používala na vyhodenie do povetria Blízkeho východu už v priebehu desaťročí? A prevzatie americkej zahraničnej politiky nad CFR?

Koho Kissinger vychvaľoval na seminári Chatham House 10. mája 1981 a koho informoval viac ako svoje vlastné ministerstvo v USA? Čo tak William Yandall Elliot, ktorý sám vyškolil generáciu neokonzervatívnych stratégov, ktorí potom prevzali vlajku po americkej zahraničnej politike po vražde JFK? A za nielen tými, ale mnohými inými intrigami v celosveovej politike stojí – Bristká Ríša!

 

J. Biden – zmobilizujme G7 proti Iránu!

16.04.2024

USA prezident Biden uviedol, že práve hovoril s izraelským premiérom Benjaminom Netanjahuom, že zvolá svojich kolegov vedúcich predstaviteľov G7, aby koordinovali jednotnú diplomatickú reakciu na drzý útok Iránu!

MSMK: Prekonanie tragédie geopolitiky!

14.04.2024

Medzinárodné stretnutie mierovej koalície s témou: Prekonanie celej tragédie geopolitiky na svojom 45. zasadnutí v 2024, vzhľadom na neistý stav svetových záležitostí je pozoruhodné, no má i kľúčový úspech! Hlavnou témou stretnutia bolo, prečo je nová paradigma mieru prostredníctvom rozvoja! A jediným prostriedkom na vyriešenie veľkých geopolitických bodov, ktoré by [...]

Čína protestovala proti USA a Japonsku!

13.04.2024

Čínske ministerstvo zahraničných vecí reagovalo na vyhlásenie spoločných lídrov Spojených štátov a Japonska vydané po rokovaniach podaním vážnych demaršov – oficiálnych protestov – obom krajinám, tak oznámila na dnešnom brífingu tlačová hovorkyňa čínskeho ministerstva zahraničných vecí M Ning.

Trump Hush Money

V prvý deň procesu s Trumpom v kauze pornoherečky porotcov nevybrali

16.04.2024 07:50

Trump sa v pondelok ako prvý bývalý prezident v dejinách USA postavil pred súd v trestnom konaní.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Fico vyzval Dolinkovú, aby zabezpečila výstavbu nemocníc. Zostávajú jej dva roky, odborníci sú skeptickí

16.04.2024 07:30

Opozícia rezortu vyčíta zlú komunikáciu, nerealizovanie viacerých potrebných zmien, ustupovanie koaličnej SNS či záujmom finančnej skupiny Penta.

vesmír SpaceX raketa crew dragon

NASA: Objekt, ktorý poškodil dom na Floride, pochádzal z ISS

16.04.2024 07:16

Objekt prerazil strechu a poškodil podlahu na dvoch poschodiach, pričom skoro trafil dieťa.

hexagon, Banská Bystrica

Detské ihrisko, aké nikde inde na Slovensku nenájdete, je v Banskej Bystrici. Desaťročia chátralo, teraz ho zachraňujú

16.04.2024 07:00

Betónové šesťuholníkové tvárnice, z ktorých je komponované detské ihrisko s niekoľkými preliezačkami, osadili do Parku pod Pamätníkom SNP pred viac ako polstoročím. Unikátne dielo aktuálne obnovujú.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,292
Celková čítanosť: 3316983x
Priemerná čítanosť článkov: 2567x

Autor blogu

Kategórie