Založ si blog

Ľudia ako zbrane – infikované ebolou!

Ľudia ako zbrane infikované ebolou prekračujú otvorené hranice a vstupujú do Ameriky a uvoľňujú chorobu na obyvateľov Ameriky! Ľudia infikovaní ebolou môžu vstúpiť do Spojených štátov, kde môžu uvoľniť smrtiacu pandémiu, ktorá slúži ako ‘ľudské zbrane’, aby kompromitovala USA pomocou biologických zbraní. Okrem teroristických útokov z Iránu existuje dnes hrozba ‘ľudských zbraní’ jedným z najviac súvisiacich s vektormi útoku na USA. Vypuknutie pandémie by spôsobilo katastrofu v americkej zdravotníckej infraštruktúre!

Príkladom bola 41-ročná žena z Konžskej demokratickej republiky (KDR), ktorá nedávno zomrela po vstupe do krajiny cez Texas. Hraničná hliadka údajne vzala ženu do väzby až po tom, čo sa zistilo, že mala existujúci zdravotný stav, po ktorom zvracala predtým, ako zomrela na akútne zlyhanie obličiek. Na základe analýzy sa zistilo, že žena bola nakazená Ebolou, smrteľnou chorobou, ktorá má potenciál preniknúť do národnej alebo dokonca globálnej pandémie, ak nebude rýchlo identifikovaná a umiestnená do karantény.

Bombastcké priznanie predstaviteľky SZO

18.04.2024

V ale bombastickom svedectve vysoký predstaviteľ Svetovej zdravotníckej organizácie (SZO) odhalil, že tlak tejto agentúry OSN na globálne očkovacie pasy ale nebol ničím iným než záludnou taktikou na urýchlenie očkovania celosvetovo a spustiť digitálnu identifikáciu v EÚ! (The People’s Voice)

Protest proti gruzínskemu parlamentu 

17.04.2024

Pokus zopakovať v Gruzínsku to, čo sa stalo Ukrajine v roku 2014, je v plnom prúde. Demonštranti dnes zaútočili na políciu v snahe zaútočiť na parlament a zákonodarcu! V zákonodarnom zbore, násilne udrel do tváre opozičný poslanec. Lenže vodcu parlamentnej väčšiny Mamuku Mdinaradzeho napadol šéf strany „Občania“ Aleko Elisashvili.

J. Biden – zmobilizujme G7 proti Iránu!

16.04.2024

USA prezident Biden uviedol, že práve hovoril s izraelským premiérom Benjaminom Netanjahuom, že zvolá svojich kolegov vedúcich predstaviteľov G7, aby koordinovali jednotnú diplomatickú reakciu na drzý útok Iránu!

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: EÚ sa zhodla, že Ukrajine treba dodať viac systémov protivzdušnej obrany

18.04.2024 06:00

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Fiala

VIDEO: Fiala si myslí, že slovenské peniaze na muníciu pre Ukrajinu Česko asi nevyužije

18.04.2024 06:00

Slovenská vláda sa nepripojila k iniciatíve Prahy, keď sa kabinet Petra Fialu usiluje nakúpiť delostrelecké granáty pre Ukrajinu.

Fico, Danko, Pellegrini

Boj o post šéfa NR SR. Bude Ficova stratégia účinná? Smer vyhrá tak či tak, SNS tlačí a Hlas čaká test

18.04.2024 06:00

Od pôvodných personálnych požiadaviek nakoniec SNS upustila, no staré rany otvorila oficiálne neobsadená stolička predsedu parlamentu, ktorú Danko požaduje od vzniku koalície. A chce ju znova.

obria lavička, Muráň

Park s megasochami je v Muráni absolútnou novinkou. Nechýbajú v ňom ani živé zvieratá

18.04.2024 06:00

Tony vážiace nadrozmerné sochy obrov, velikánska lavička s parádnym výhľadom či živé lamy pripomínajúce plyšové hračky. Tieto atrakcie sa nachádzajú v areáli pri obci Muráň.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,294
Celková čítanosť: 3320734x
Priemerná čítanosť článkov: 2566x

Autor blogu

Kategórie