Založ si blog

Existencia Boha dokázaná číslami!

Apoštol Pavol predstavuje Kresťanom v Rime jednoduchým, ale elegantným spôsobom existenciu Stvoriteľa, Jehovu Boha, následujúcimi inšpirovanými slovami: ‘Lebo všetko, čo sa dá o Bohu dozvedieť, je im (všetkým nevercom v Boha Stvoriteľa) zjavné, veď im to Boh zjavil. Už od stvorenia sveta je možné jasne vidieť jeho neviditeľné vlastnosti, jeho večnú moc a Božstvo, lebo ich možno vnímať z vecí, ktoré vytvoril. Preto sa nemajú na čo vyhovárať’!

Okrem dôkazu existencie Stvoriteľa-Dizajnera z vecí, ktoré nás obklopujú tu na našej Zemi a potom v okolitom pozorovanom aj ešte nepozorovanom úžasne nekonečnom vesmíre, existuje ešte jeden pozoruhodný a zároveň neodškriepiteľne prekrásny spôsob konečného dôkazu o existencii Stvoriteľa celého vesmíru a všetkého života v ňom – číslami! Nasledujúce video na You-tube obsahuje taký dôkaz (v angličtine) od vedca astrofyzika, doktora J.Lisla, s názvom Tajný Kód Stvorenia:

 

Svet na pokraji novej Vestfálskej zmluvy?

16.06.2024

Sobota bola prvou z dvojdňovej medzinárodnej konferencie Schillerovho inštitútu na tému „Svet na pokraji: Za nový mier Vestfálska!“ S všetkými predstaviteľmi, prednášajúcimi na štyroch paneloch, z desiatich krajín je schôdza navrhnutá tak, aby nielen zhodnotila aktuálnu, núdzovú situáciu nebezpečenstva jadrovej vojny, aj poskytla koncepty, odvahu, inšpiráciu [...]

WHO teraz vládne celému svetu!

15.06.2024

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) nariadila západným vládam, aby „zabezpečili“ ale stovky miliónov „preventívnych“ dávok vakcíny proti vtáčej chrípke vyrobených spoločnosťou prepojenou s Billom Gatesom. Po oznámení WHO dostala Európska únia teraz príkaz „zabezpečiť“ prvých 40 mil. dávok vakcíny proti vtáčej chrípke pre 15 členských krajín.

Vučič – vo vojne na UA je v stávke všetko!

12.06.2024

Srbský prezident Vučič poskytol Weltwoche 8. júna, rozhovor, v ktorom stroho rozoberal nebezpečenstvo globálneho konfliktu, ktorému svet v súčasnosti čelí: Vlak opustil stanicu a nikto ho nemôže zastaviť! Niekoľko z jeho poznámok: “Verím, že sa blížime k posledným dňom možného prehodnotenia na Ukrajine. Ak tieto veľmoci v krátkom čase nič neurobia, áno, som si [...]

Aktuálna informácia, horúca novinka, práve sa stalo, PRAVDA, mimoriadna správa, mimoriadne1, mim1

V českom vojenskom priestore explodovala munícia, na mieste sú zranení

17.06.2024 12:33

K explózii došlo vo vojenskom výcvikovom priestore Libavá neďaleko Olomouca.

koronavírus nemocnica čína wuchan lekári doktor pacient

Japonsko hlási rekordný nárast smrteľnej bakteriálnej infekcie. Experti nevedia zistiť príčinu epidémie

17.06.2024 12:23

Odborníci zatiaľ nedokázali zistiť, čo je príčinou stúpajúceho počtu prípadov.

Forró, Pellegrini

Pellegrini oslovil lídra Maďarskej aliancie Krisztiána Forróa. V paláci má vzniknúť nový poradcovský tím

17.06.2024 12:15

Nový prezident uviedol, že chce zostaviť nový poradcovský tím pre národnostné menšiny. Maďarská aliancia pre Pravdu potvrdila, že Pellegrini oslovil lídra strany Krisztiána Forróa.

Generálna prokuratúra

V minulom roku narástol počet obžalovaných mladistvých aj mladistvých recidivistov

17.06.2024 11:37

Po ôsmich rokoch vyznačujúcich sa trendom poklesu trestných stíhaní mladistvých v roku 2023 generálna prokuratúra zaznamenala jej nárast o 4 percentá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,336
Celková čítanosť: 3437469x
Priemerná čítanosť článkov: 2573x

Autor blogu

Kategórie