Založ si blog

Je možné spoznať Božiu myseľ!

 

Keďže Biblia je výsledok Božej mysle ohľadne zmyslu života a ako sa zakrátko rozriešia všetky naše ľudské problémy na večnú slávu tých, ktorí si cenia život, apoštol Pavol bol vedený Božím duchom napísať tieto veľmi povzbudzujúce slová pre veriacich učeníkov Krista: ‘Neprijali sme však ducha sveta, ale ducha, ktorý je od Boha, aby sme poznali to, čo nám Boh láskavo dal. To aj hovoríme, nie slovami, ktoré vyučuje ľudská múdrosť, ale tými, ktoré vyučuje duch, keď spájame duchovné záležitosti s duchovnými slovami… 

…ale telesný človek neprijíma veci Božieho ducha, lebo sú mu pochabosťou; a nemôže ich spoznať, pretože sa posudzujú duchovne. Ale duchovný človek posudzuje skutočne všetko, sám však nie je posudzovaný nikým. Lebo kto spoznal Jehovovu myseľ, aby ho poučoval? Ale my máme skutočne Kristovu myseľ’! Apoštol Pavol tu vysvetľuje, že telesný človek nemôže pochopiť duchovné myšlienky Boha, ktoré číta a myslí si, že im rozumie, ale opak je pravdou!

Zúfalstvo politikov Česka v Európskej Únii!

18.04.2024

Európski politici, podpredsedníčka Európskej komisie V. Jourová, predseda vlády Českej republiky Petr Fiala koncom minulého mesiaca tvrdili, že Rusko podplatilo európskych politikov, aby šírili dezinformácie a tiež zasahovali do nadchádzajúcich júnových volieb, „Škandál s ruským vplyvom otriasa EÚ,“ kričal z 30. marca titulok Politico. Je pravda, že vplyv ruských [...]

Protest proti gruzínskemu parlamentu 

17.04.2024

Pokus zopakovať v Gruzínsku to, čo sa stalo Ukrajine v roku 2014, je v plnom prúde. Demonštranti dnes zaútočili na políciu v snahe zaútočiť na parlament a zákonodarcu! V zákonodarnom zbore, násilne udrel do tváre opozičný poslanec. Lenže vodcu parlamentnej väčšiny Mamuku Mdinaradzeho napadol šéf strany „Občania“ Aleko Elisashvili.

J. Biden – zmobilizujme G7 proti Iránu!

16.04.2024

USA prezident Biden uviedol, že práve hovoril s izraelským premiérom Benjaminom Netanjahuom, že zvolá svojich kolegov vedúcich predstaviteľov G7, aby koordinovali jednotnú diplomatickú reakciu na drzý útok Iránu!

Medveď / Rys / Vlk /

Zákon k situácii s medveďmi je podľa Gröhlinga nebezpečný. Rieši aj vlkov, šakaly či ohrozené rysy

18.04.2024 17:14

Poslanec za SaS Alojz Hlina identifikoval v novele šesť chýb.

Branislav Zurian, Matúš Šutaj Eštok,

Inšpekcia bola podľa Zuriana vo veľmi zlom stave. Šutaj Eštok: Už nebudú nikoho kryť, Spišiak: Chaos pokračuje

18.04.2024 17:00

Kým podľa súčasného ministra vnútra Šutaja Eštoka (Hlas) sa všetko, o čom hovoril, ukázalo ako pravda a na vine sú bývalé vlády, podľa exministra Mikulca a poslanca Spišiaka sme sa nedozvedeli nič.

Budmerický kaštieľ

Chce ministerka Šimkovičová kúpiť kaštieľ v Budmericiach? Rezort kultúry to popiera

18.04.2024 16:20

Rezort kultúry sa ohradzuje voči lživým tvrdeniam o kaštieli v Budmericiach.

kvety, mráz, ľad, jabloň

Meteorológovia varujú pred snehom a mrazmi, môžu poškodiť úrodu

18.04.2024 16:08

Výstrahu vydali vo štvrtok aj českí experti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,294
Celková čítanosť: 3323126x
Priemerná čítanosť článkov: 2568x

Autor blogu

Kategórie