Založ si blog

Adam mohol mať dokonalé deti!

 

Napriek tomu, že jeho manželka Eva podľahla pokúšeniu a ľstivému klamu anjela, ktorý sa týmto svojvoľným činom stal Satanom (odporcom) a Diablom (luhárom)! Len v posledných desaťročiach vedci, genetici, zistili po dlhom štúdiu a výskume, že dokonalosť človeka sa prenáša cez otca. Takže i v situácii nedokonalej manželky, ktorá za trest neposluchnútia príkazu Stvoriteľa nejesť zo stromu poznania, sa stala nedokonalou a začala postupne stárnuť a po niekoľko sto rokoch zomrela, Adam mohol dokonale splniť svoju druhú teokratickú úlohu! Táto mu bola daná slovami:

„Rozmnožte sa a naplňte zem a podmaňte si ju a majte v podriadenosti morské ryby a nebeské lietajúce tvory a každého živého tvora, ktorý sa pohybuje na zemi.“ A dôkaz, že Adam mohol mať dokonalé deti a dokonalých potomkov na splnenie svojej ešte dôležitejšej úlohy ako pomenovanie zvierat, máme v samej Biblii, kde vidíme, že sa Ježiš narodil ako dokonalý muž z nedokonalej ženy Márie, pretože jeho nebeský Otec je dokonalá Osoba! Je možné, že Shakespeare a iní boli onšpirovaní touto faktickou historickou udalosťou tak, že napísali svetovo preslávenú hru Rómeo a Júlia?

J. Biden – zmobilizujme G7 proti Iránu!

16.04.2024

USA prezident Biden uviedol, že práve hovoril s izraelským premiérom Benjaminom Netanjahuom, že zvolá svojich kolegov vedúcich predstaviteľov G7, aby koordinovali jednotnú diplomatickú reakciu na drzý útok Iránu!

MSMK: Prekonanie tragédie geopolitiky!

14.04.2024

Medzinárodné stretnutie mierovej koalície s témou: Prekonanie celej tragédie geopolitiky na svojom 45. zasadnutí v 2024, vzhľadom na neistý stav svetových záležitostí je pozoruhodné, no má i kľúčový úspech! Hlavnou témou stretnutia bolo, prečo je nová paradigma mieru prostredníctvom rozvoja! A jediným prostriedkom na vyriešenie veľkých geopolitických bodov, ktoré by [...]

Čína protestovala proti USA a Japonsku!

13.04.2024

Čínske ministerstvo zahraničných vecí reagovalo na vyhlásenie spoločných lídrov Spojených štátov a Japonska vydané po rokovaniach podaním vážnych demaršov – oficiálnych protestov – obom krajinám, tak oznámila na dnešnom brífingu tlačová hovorkyňa čínskeho ministerstva zahraničných vecí M Ning.

trump, súd

Do procesu s Trumpom v kauze platieb pornoherečke vybrali šesť porotcov

16.04.2024 23:08

Celkovo by mohol výber poroty trvať týždeň. Desiatky potenciálnych porotcov totiž vyjadrili pochybnosti ohľadom svojej schopnosti zachovať si v procese nestrannosť.

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48, aktualizované: 22:47

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,292
Celková čítanosť: 3317964x
Priemerná čítanosť článkov: 2568x

Autor blogu

Kategórie