Založ si blog

40 najvplyvnejších spisovateľov histórie!

 

Boli vyvolení samým Stvoriteľom! Ich 66 kníh-listov, od naldlhšieho po najktaší tvorí teokratickú Knižnicu, Knihu-kníh alebo všeobecne známou ako Biblia. Sú najvlyvnejší spisovatelia nie pre svoje intelektuálne schopnosti, ale pre svoju vernú oddanosť svojmu nebeskému Otcovi napriek najrôznejším tlakom, ktoré museli znášať aq preto ich Boh vyvolil ako svojich pozemských sekretárov! V Písme, svoje druhej unikátnej Knihe (tá prvá je Kniha stvorenia) zjavuje svoju unikátne úžasnú a neporovnateľnú Osobnosť ako Stvoriteľ, Zvrchovaný Vládca vesmíru aj ako milujúci Otec svojich všetkých stvorených inteligentných bytostí, na nebi aj na Zemi! Zjavuje nám svoje večné predsavzatie, svoj unikátne dokonalý spôsob myslenia. Aj keď v mnohých príkladoch použil vyjadrenia spisovateľov, tie sú vždy v súlade s jeho dokonalými myšlienkami. Dôvod prečo ich považujem osobne najvlývnejšími spisovateľmi, pretože Kniha, ktorú vytvorili pod inšpiráciou Stvoriteľa je tou najdôležitejšou Knihou celého ľudstva! Obsahuje informáciu, ktorá sa bude večne študovať a vždy bude každému čitateľovi povzbudzujúca a vždy občerstvujúca!

Čo sa deje celosvetovo ohľadne mieru!

26.07.2024

Čína hrá nadrozmernú úlohu v dnešných globálnych diplomatických snahách pre nastolenie mieru, v rôznych vojnových scénach po celom svete, z ktorých každá by mohla eskalovať k termonukleárnej konfrontácii rýchlejšie, než si väčšina dokáže predstaviť! Po troch dňoch intenzívnych rozhovorov v Pekingu, tento týždeň, so 14 frakciami palestínskeho odporu sa čínskemu [...]

Kto má dnes prst na jadrovom gombíku!

25.07.2024

Dúfajme, že niektoré obavy republikánov z nebezpečenstva a zároveň aj nezodpovednosti mať prst Joe Bidena i v jeho stave na jadrovom gombíku odrážajú určitý stupeň znepokojenia nad strategickou situáciou – a nielen získavaním politických bodov. Ale v každom prípade stojí za to, aby boli Američania konfrontovaní s realitou situácie!

Prvá $1, 5 miliarda ruských aktív pre UA!

23.07.2024

Len pred pár dňami skoro zlyhal celosvetovo operačný systém Mikrosoftu, najväčšia hrozba pre ľudstvo, ale teraz už berú ruské aktíva a dávajú to ako dar pre Ukrajinu! Človek by si tu myslel, že ľudstvo už zošalelo, ale to je len začiatok toho, čo urobia démoni, keď budú vyhnaní z neba spolu so svojim vodcom, Satanom Diablom!

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

izrael, hamas, zbrane

Chce zvrhnúť vládu USA a vyvolať vojnu: EÚ zaradila organizáciu The Base medzi teroristické

26.07.2024 16:56

Skupinu The Base v roku 2018 založil Američan Rinaldo Nazzaro s cieľom vytvoriť sieť radikálne pravicových nacionalistov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,363
Celková čítanosť: 3526864x
Priemerná čítanosť článkov: 2588x

Autor blogu

Kategórie