Založ si blog

Voda je zázračný element!

Jeden vedec z prestížnej University v Británii vysvetlil svoj názor o vode, ktorý doslova podporuje myšlienku v titulke článku: ‘je to jedna z najskúmanejších chemických látok na Zemi, ale aj tak jej rozumieme najmenej’!

A článok vo vedeckom časopise New Scientist s tými slovami súhlasí, keď uviedol, že ‘voda je najznámejšia tekutina na zemi, ale zároveň je aj jedna z najzáhadnejších’! Nič sa nespráva tak zložito!

Iný veded poznamenal, že voda, ktorej chemická značka je H20, by mala byť plynom, ale v skutočnosti je to tekutina! A keď zamrzne, stáva sa pevným skupenstvom. V súlade s takými pozorovaniami vedec Klopsteg povedal:

‘Pozoruhodný projekt na zachovanie vodných živočíchov, ako sú ryby a iné. Pomyslite si len, čo by sa stalo, keby sa voda pri ochladení na bod mrazu nesprávala tak, ako to v prírode pozorujeme!

Na záver vedec povedal, že tieto neočakávané vlastnosti vody sú dôkazom toho, že vo vesmíre pôsobí veľká a cieľavedomá myseľ!

Protest proti gruzínskemu parlamentu 

17.04.2024

Pokus zopakovať v Gruzínsku to, čo sa stalo Ukrajine v roku 2014, je v plnom prúde. Demonštranti dnes zaútočili na políciu v snahe zaútočiť na parlament a zákonodarcu! V zákonodarnom zbore, násilne udrel do tváre opozičný poslanec. Lenže vodcu parlamentnej väčšiny Mamuku Mdinaradzeho napadol šéf strany „Občania“ Aleko Elisashvili.

J. Biden – zmobilizujme G7 proti Iránu!

16.04.2024

USA prezident Biden uviedol, že práve hovoril s izraelským premiérom Benjaminom Netanjahuom, že zvolá svojich kolegov vedúcich predstaviteľov G7, aby koordinovali jednotnú diplomatickú reakciu na drzý útok Iránu!

MSMK: Prekonanie tragédie geopolitiky!

14.04.2024

Medzinárodné stretnutie mierovej koalície s témou: Prekonanie celej tragédie geopolitiky na svojom 45. zasadnutí v 2024, vzhľadom na neistý stav svetových záležitostí je pozoruhodné, no má i kľúčový úspech! Hlavnou témou stretnutia bolo, prečo je nová paradigma mieru prostredníctvom rozvoja! A jediným prostriedkom na vyriešenie veľkých geopolitických bodov, ktoré by [...]

Branislav Zurian

Zurianova inšpekcia prešla reorganizáciou i personálnymi rošádami. Podľa Šutaja Eštoka boli nevyhnutné

18.04.2024 11:36

Zmeny mali podľa ministra vnútra prispieť k ukončeniu vojny v bezpečnostných zložkách.

parlament

Poslanci riešili zmeny v zložení výborov, čaká ich aj hodina otázok

18.04.2024 11:20

Dôvodom je nastúpenie nových poslancov do parlamentu.

Boris Beňa

Šutaj Eštok: Beňu v Kongu zadržali podľa informácii zo SIS pre podozrenie zo špionáže

18.04.2024 10:50

V roku 2021 bol Beňa odsúdený na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov.

CDC-Gathany-Aedes-albopictus-1  1

Invázneho ázijskeho komára prvýkrát potvrdili v Košiciach

18.04.2024 10:38

Ide o pomerne veľkého komára a potenciálneho prenášača vírusov vrátane vírusu západonílskej horúčky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,293
Celková čítanosť: 3320678x
Priemerná čítanosť článkov: 2568x

Autor blogu

Kategórie