Založ si blog

Čas – obdivuhodná veličina života!

Ako Prvá Príčina všetkých udalostí vo vesmíre, Stvoriteľ je tiež aj Stvoriteľ času! To vidíme zo slov na začiatku Biblie, kde je pod inšpiráciou Mojžišom napísané, že na začiatku Boh stvoril nebesia a Zem.

Takým spôsobom Stvoriteľ uviedol do pohybu ukazovatele času. Zem obiehajúca sa okolo svojej osi, Mesiac obiehajúci okolo Zeme a oba telesá obiehajúce okolo Slnka na počítanie dní, mesiacov a období!

Tieto nebeské telesá nám pomáhajú počítať čas a udalostí v priebehu času bez toho, aby to nás niečo stálo alebo aby sme boli zodpovední za beh času alebo jeho presnejšie nastavenie v určitých obdobiach!

Sám Stvoriteľ, ako Stvoriteľ času, je si toho plne vedomý a chce, aby sme si aj my všímali jeho beh vzhľadom na náš život a život okolo nás! Pretože sme boli stvorení s plnou schopnosťou počítať čas a žiť podľa neho.

Zúfalstvo politikov Česka v Európskej Únii!

18.04.2024

Európski politici, podpredsedníčka Európskej komisie V. Jourová, predseda vlády Českej republiky Petr Fiala koncom minulého mesiaca tvrdili, že Rusko podplatilo európskych politikov, aby šírili dezinformácie a tiež zasahovali do nadchádzajúcich júnových volieb, „Škandál s ruským vplyvom otriasa EÚ,“ kričal z 30. marca titulok Politico. Je pravda, že vplyv ruských [...]

Protest proti gruzínskemu parlamentu 

17.04.2024

Pokus zopakovať v Gruzínsku to, čo sa stalo Ukrajine v roku 2014, je v plnom prúde. Demonštranti dnes zaútočili na políciu v snahe zaútočiť na parlament a zákonodarcu! V zákonodarnom zbore, násilne udrel do tváre opozičný poslanec. Lenže vodcu parlamentnej väčšiny Mamuku Mdinaradzeho napadol šéf strany „Občania“ Aleko Elisashvili.

J. Biden – zmobilizujme G7 proti Iránu!

16.04.2024

USA prezident Biden uviedol, že práve hovoril s izraelským premiérom Benjaminom Netanjahuom, že zvolá svojich kolegov vedúcich predstaviteľov G7, aby koordinovali jednotnú diplomatickú reakciu na drzý útok Iránu!

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,294
Celková čítanosť: 3326404x
Priemerná čítanosť článkov: 2571x

Autor blogu

Kategórie