Založ si blog

10 vedeckých dôkazov pre Bibliu!

1. Podľa Biblie vesmír mal začiatok, keď hovorí: ‘Na začiatku…’ Podľa vedy, vesmír mal začiatok!

2. Podľa Biblie hviezdy existovali pred stvorením Zeme, keď poznamenáva, že ‘Boh stvoril nebesia a Zem…’ Aj podľa vedy hviezdy existovali pred Zemou!

3. Podľa Biblie Zem bola na začiatku ‘bez formy…’ Podľa vedy Zem bola na začiatku amorfná, bez formy!

4. Podľa Biblie, na začiatku bola Zem pokrytá vodou, keď hovorí: ‘na povrchu vodnej hlbiny bola tma…’! Veda tiež hovorí, že na začiatku bola Zem pokrytá vodou!

5. Podľa Biblie na začiatku svetlo nedopadalo na povrch Zeme: ‘na povrchu zeme bola tma…’! Aj veda súhlasí, že na začiatku svetlo nedopadalo na povrch zeme!

6. Podľa Biblie, svetlo dopadalo na zem postupne: ‘Nech nastane svetlo…potom nastalo svetlo’! Podľa vedy množstvo svetla na povrchu zeme sa zväčšovalo postupne!

7. Podľa Biblie rastliny boli stvorené pred zvieratami. ‘Nech zo zeme vypučí tráva, rastlinstvo nesúce semeno, a ovocné stromy…’! Aj veda súhlasí, že rastliny boli pred zvieratami!

8. Podľa Biblie vodné živočíchy boli stvorené pred pozemskými zvieratami: ‘Nech sa vody zahemžia množstvom živých duší…’! Aj veda svedčí, že vodné živočíchy existovali pred pozemskými zvieratami!

9. Podľa Biblie ľudia boli stvorení, keď zeleň a zvieratá už existovali. Aj podľa vedy ľudia prišli až potom, ako zeleň a živočíchy spolu s vtákmi existovali!

10. Podľa Biblie celé ľudstvo vzišlo z jedného ľudského páru! Veda tiež súhlasí, že všetko ľudstvo má ako predchodcu jeden ľudský pár!

To je tých 10 vecí, o ktorých biblicky spisovateľ nejakým podivuhodným alebo zázračným spôsobom vedel, že budú v súlade s vedou? A to je tu spomenutá len čiastočná informácia a len z prvej kapitoly Biblie, napísanej pod inšpiráciou Mojžišom!

Čo sa deje celosvetovo ohľadne mieru!

26.07.2024

Čína hrá nadrozmernú úlohu v dnešných globálnych diplomatických snahách pre nastolenie mieru, v rôznych vojnových scénach po celom svete, z ktorých každá by mohla eskalovať k termonukleárnej konfrontácii rýchlejšie, než si väčšina dokáže predstaviť! Po troch dňoch intenzívnych rozhovorov v Pekingu, tento týždeň, so 14 frakciami palestínskeho odporu sa čínskemu [...]

Kto má dnes prst na jadrovom gombíku!

25.07.2024

Dúfajme, že niektoré obavy republikánov z nebezpečenstva a zároveň aj nezodpovednosti mať prst Joe Bidena i v jeho stave na jadrovom gombíku odrážajú určitý stupeň znepokojenia nad strategickou situáciou – a nielen získavaním politických bodov. Ale v každom prípade stojí za to, aby boli Američania konfrontovaní s realitou situácie!

Prvá $1, 5 miliarda ruských aktív pre UA!

23.07.2024

Len pred pár dňami skoro zlyhal celosvetovo operačný systém Mikrosoftu, najväčšia hrozba pre ľudstvo, ale teraz už berú ruské aktíva a dávajú to ako dar pre Ukrajinu! Človek by si tu myslel, že ľudstvo už zošalelo, ale to je len začiatok toho, čo urobia démoni, keď budú vyhnaní z neba spolu so svojim vodcom, Satanom Diablom!

Bomburáčik, Horehronie

Neviete kam na výlet? Horehronie ponúka letné hity. Zbojnícka strela, Bomburáčik či rodný dom slávnej slovenskej spisovateľky

27.07.2024 06:00

Kraj bohatý nielen na krásnu prírodu, ale aj rôzne atrakcie, ponúka tiež hviezdne divadlo pod Chramošským viaduktom s romantickým piknikom pod rúškom noci.

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,363
Celková čítanosť: 3527610x
Priemerná čítanosť článkov: 2588x

Autor blogu

Kategórie