Založ si blog

Vonkajšie zasahovanie do volieb v Kanade!

Zahraničné zasahovanie do volieb v Kanade podkopalo dôveru verejnosti v demokratických voľbách! Aj keď Zahraničné zasahovanie nezmenilo výsledok kanadských federálnych volieb v rokoch 2019, a aj 2021, ale podkopalo práva kanadských voličov, pretože „pokazilo proces“ a narušilo dôveru verejnosti.

To je záver komisárky Marie-Josée Hogue v jej priebežnej správe na Global News, zverejnenej v piatok na verejnom prieskume, ktorý, žiaľ, poukazuje na „znepokojujúce udalosti“ v posledných dvoch hlasovaniach. A jej zistenia boli predložené viac ako rok po prvej výzve vo vyšetrovaní pokusov o zahraničné zasahovanie, ktoré Hogue označila za škvrnu na našom volebnom procese!

90% populácie USA má srdcové ochorenia

18.05.2024

Nový výskum otriasol medicínskym establišmentom. Podľa získaných údajov ohromujúcich 90% populácie Spojených štátov amerických dnes trpí srdcovým ochorením, ktoré v mnohých ohľadoch vyzerá ako poškodenie orgánu hrotovým proteínom z „vakcín“ proti Covidu-19. USA srdcová asociácia po prvýkrát definovala prekrývanie týchto zdravotných stavov ako [...]

Cesta vpred – nový svetový poriadok!

18.05.2024

Vzniká nový svetový poriadok, ku ktorému by sa Západ radšej pridáva, než aby sa mu postavil. Ruský prezident Vladimir Putin je v Číne na svojej prvej medzinárodnej ceste od inaugurácie 7. mája na nové funkčné obdobie prezidenta. Ide o 75. výročie nadviazania diplomatických vzťahov medzi RF, a Čínou, zatiaľ čo vedúci predstavitelia dvoch stálych členov Bezpečnostnej [...]

Vedci zmätení pre kolabujúcu pôrodnosť

17.05.2024

Médiá hlavného prúdu dnes bijú na poplach v súvislosti s klesajúcou mierou pôrodnosti na celom svete a uvádzajú, že tá prebiehajúca kríza je mätúca, aj predstavuje dôvod na obavy! Nový článok publikovaný v novinách The Wall Street Journal tiež zdôraznil, že prudký pokles miery pôrodnosti od roku 2020 spôsobil, že vedci sa pri hľadaní príčiny škriabu po hlave. [...]

andrej danko

SNS očakáva stanovisko od Smeru k účasti na stretnutí v Prezidentskom paláci

18.05.2024 12:13

SNS nepodporuje okrúhly stôl za účasti lídra hnutia Slovensko Igora Matoviča.

SR voľby24 prezident kandidáti debata 1. kolo BAX

Matovič v kontexte atentátu na premiéra vyzýva ministra Šutaja Eštoka na odstúpenie

18.05.2024 11:44

Šutaj Eštok by mal podľa Matoviča „vytiahnuť hlavu z piesku", prijať za to zodpovednosť a odstúpiť aj z úcty k samotnému Ficovi.

súd, fico, atentát, cintula, šts

Fica zasiahol viackrát: Atentátnik stojí pred súdom, prokurátor žiada väzbu

18.05.2024 10:00, aktualizované: 11:50

Súd sprevádzajú prísne opatrenia, zasadnutie je neverejné, novinári sa nedostanú ani do areálu. Situáciu sledujeme priamo v Pezinku.

Germany Russia Ukraine

Utečenci strácajú kontakt s Ukrajinou. Čo ukázal prieskum v Poľsku, Nemecku a Česku?

18.05.2024 10:00

Minimálne polovica Ukrajincov, ktorí sú v Poľsku, Nemecku a Česku, sa na Ukrajinu zrejme nevráti. Vyplýva to z čerstvého prieskumu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,316
Celková čítanosť: 3381943x
Priemerná čítanosť článkov: 2570x

Autor blogu

Kategórie