Založ si blog

Záchrana Credit Suisse je veľký podvod!

Na základe kombinácie núdzového bail-in (prevzatie banky, a potom zabavenie vkladov) a bail-out (poskytnutie hotovosti), ku ktorej došlo včera vo Švajčiarsku, teraz vieme, že celý tento, západný finančný systém, je jeden veľký podvod. V ktoromkoľvek okamihu môže štát zmeniť pravidlá, a aj ukradnúť vaše peniaze, rovnako ako to urobili s Ruskom, roku 2022, keď im zabavili vyše 300 miliárd dolárov na ruských vkladoch a uložených v západných centrálnych bankách!

Ukrajina chce narušiť voľby v Rusku!

17.03.2024

Vladko Putin na stretnutí Ruskej bezpečnostnej rady povedal, že ukrajinské nepretržité, nerozlišujúce útoky bezpilotných lietadiel a delostrelectva tento týždeň, ale spolu i s pokusmi o prelomenie ruských hraníc nemajú vojenské opodstatnenie, ale skôr sú zamerané na narušenie ruských volieb.

Kolabujúci anglo-americký svetový systém!

14.03.2024

Dôkazy o kolabujúcom anglo-americkom svetovom systéme sú všade, kam sa človek pozrie, varujúc každého, kto by sa odvážil nasledovať jeho diktát, aby to urýchlene prehodnotil! Ale absolútne najnovší príklad toho sa dnes odohráva na Haiti, kde povstalecké gangy ovládli jeho hlavné mesto, Port-au-Prince, a hrozí, že celý národ privedú do priepasti. Haitský premiér, [...]

Dnešný svet pred termonukleárnou vojnou!

11.03.2024

Britský publicista Simon Jenkins tak uzavrel príspevok slovami: “Veľmi hlúpa nešikovnosť štvrťstoročia západných vojenských intervencií by nás mala poučiť. Ale zjavne sa to nestalo!” Aj pápež na to isté poukázal: “Keď vidíte, že ste už porazení a že veci nejdú dobre, je potrebné mať odvahu vyjednávať!” Rusko upevní svoju už očividnú vojenskú porážku [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,271
Celková čítanosť: 3275630x
Priemerná čítanosť článkov: 2577x

Autor blogu

Kategórie