Založ si blog

Ten istý Britský agent – Steel podozrivý!

Christopher Steele! Prečo sa tento britský spravodajský agent tak často objavuje pri snahe prevratov proti prezidentovi D. Trumpovi? Lebo tlačová tajomníčka Bieleho domu Kayleigh McEnany potvrdila  29. júna, že ani USA prezident, ani viceprezident neboli informovaní o tvrdeniach, že ruský GRU ponúkol odmenu za zabitie amerických vojakov. 

Na dodatok časopis Guardian z 27. júna k správe pridal informáciu, že ponúkli ruským agentom odmeny za zabitie britských vojakov’! Ale McEnany pevne zopakovala, že v spravodajskej komunite USA neexistuje konsenzus, že tvrdenie je pravdivé. Výsledkom bolo, že prezident nebol o týchto informáciach vôbec informovaný.

Medzitým zvyčajní podozriví, hovorca Nancy Pelosi, bývalý podpredseda Joe Biden, John Bolton, senátor Lindsey Graham, rep. Adam Kinzinger, rep. Liz Cheney a ďalšie užitočné duplikáty náchylné k požitiu britskej Cool-Aid, tvrdili, že to bol ďalší príklad toho, že Trump je jemný voči Rusku na úkor amerických životov!

Guardian tento príbeh lokalizuje ako najnovší škandalózny Trump – Rusko konšpiračné reklamácie presne tam, kde ten posledný začal s britskou inteligenciou a NATO. Podľa Guardianovho účtu z 27. júna bola ruská jednotka GRU odmenená v Afganistane rovnaká ako tá, ktorá otrávila Sergeja Skripala a jeho dcéru Juliu. 

Na podporu tohto falošného tvrdenia citujú Dr. Jurija Felshtinského, agenta MI6, ktorý spolupracoval s anti-Putinovým oligarchom Borisom Berezovským a Alexandrom Litvinenkom v londýnskych operáciách proti prezidentovi Putinovi a Rusku. Litvinenko, ktorý zomrel v dôsledku otravy polóniom, bol úradníkom v prípade C. Steela z MI6!

Steela, autora falošnej dokumentácie proti Donaldovi Trumpovi. The Guardian tiež cituje bývalého britského veľvyslanca v Moskve, pána Andrewa Wooda, aby podporil príbeh ‘ruských štedrostí! Následkom toho Wood osobne odovzdal falošnú dokumentáciu C. Steela o Trumpovi senátorovi McCainovi a všeobecne sa zaviazal za jej dôveryhodnosť!

Svet na pokraji novej Vestfálskej zmluvy?

16.06.2024

Sobota bola prvou z dvojdňovej medzinárodnej konferencie Schillerovho inštitútu na tému „Svet na pokraji: Za nový mier Vestfálska!“ S všetkými predstaviteľmi, prednášajúcimi na štyroch paneloch, z desiatich krajín je schôdza navrhnutá tak, aby nielen zhodnotila aktuálnu, núdzovú situáciu nebezpečenstva jadrovej vojny, aj poskytla koncepty, odvahu, inšpiráciu [...]

WHO teraz vládne celému svetu!

15.06.2024

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) nariadila západným vládam, aby „zabezpečili“ ale stovky miliónov „preventívnych“ dávok vakcíny proti vtáčej chrípke vyrobených spoločnosťou prepojenou s Billom Gatesom. Po oznámení WHO dostala Európska únia teraz príkaz „zabezpečiť“ prvých 40 mil. dávok vakcíny proti vtáčej chrípke pre 15 členských krajín.

Vučič – vo vojne na UA je v stávke všetko!

12.06.2024

Srbský prezident Vučič poskytol Weltwoche 8. júna, rozhovor, v ktorom stroho rozoberal nebezpečenstvo globálneho konfliktu, ktorému svet v súčasnosti čelí: Vlak opustil stanicu a nikto ho nemôže zastaviť! Niekoľko z jeho poznámok: “Verím, že sa blížime k posledným dňom možného prehodnotenia na Ukrajine. Ak tieto veľmoci v krátkom čase nič neurobia, áno, som si [...]

Aktuálna informácia, horúca novinka, práve sa stalo, PRAVDA, mimoriadna správa, mimoriadne1, mim1

V českom vojenskom priestore explodovala munícia, na mieste sú zranení

17.06.2024 13:07

K explózii došlo vo vojenskom výcvikovom priestore Libavá neďaleko Olomouca.

koronavírus nemocnica čína wuchan lekári doktor pacient

Japonsko hlási rekordný nárast smrteľnej bakteriálnej infekcie. Experti nevedia zistiť príčinu epidémie

17.06.2024 12:23

Odborníci zatiaľ nedokázali zistiť, čo je príčinou stúpajúceho počtu prípadov.

Forró, Pellegrini

Pellegrini oslovil lídra Maďarskej aliancie Krisztiána Forróa. V paláci má vzniknúť nový poradcovský tím

17.06.2024 12:15

Nový prezident uviedol, že chce zostaviť nový poradcovský tím pre národnostné menšiny. Maďarská aliancia pre Pravdu potvrdila, že Pellegrini oslovil lídra strany Krisztiána Forróa.

Generálna prokuratúra

V minulom roku narástol počet obžalovaných mladistvých aj mladistvých recidivistov

17.06.2024 11:37

Po ôsmich rokoch vyznačujúcich sa trendom poklesu trestných stíhaní mladistvých v roku 2023 generálna prokuratúra zaznamenala jej nárast o 4 percentá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,336
Celková čítanosť: 3437488x
Priemerná čítanosť článkov: 2573x

Autor blogu

Kategórie