Koniec DE priemyslu pod Zelenými!

26. augusta 2021, pskakal2, Biblia budúcnosť čas podivuhodný Stvorenie veda život

Zdroj činný v záujme priemyslu, ale aj infraštruktúry na nemeckom východe v telefonickej diskusii povedal Schillerovmu inštitútu, že sa obáva, že Zelení budú v budúcej nemeckej vláde, z čoho vyplýva, že i výstup z jadrovej energie a uhlia bude uzavretý, pričom odchod z uhlia príde dokonca v roku 2030 miesto roku 2038, ktorý bol doteraz cieľovým dátumom!

Zdroj uviedol, že každému, kto nie je zmanipulovaný masmédiami, je i zrejmé, že bez toho, aby nechali zostávajúcich šesť jadrových elektrární niekoľko rokov v prevádzke, čo znamená, že pre tri z nich bude konečné pozastavenie dátumu ukončenia do konca tohto roka, lenže i ďalšie tri do konca roku 2022 nebude požadovaný výkon k dispozícii pre nemecký priemysel. 

Nebude k dispozícii ani pre milióny e-automobilov, ktoré budú postavené už v nasledujúcich rokoch. Lenže ak bude zachovaný jadrový výstup, bude to koniec priemyselných areálov Nemecka! Zdroj ďalej uviedol, že veľkým pokrytectvom v tomto všetkom by bol masívny dovoz energie Poľska (generovaného uhlím) energie Česka, lenže spolu aj s energiou z Francúzska (jadrovou energiou)!