Nepoužívajte náboženstvo proti vakcínam!

17. augusta 2021, pskakal2, Biblia budúcnosť čas podivuhodný Stvorenie veda vzdelanie život

Doktora Andrew Wonga z Austrálie ako lekára a kresťana zaráža, že aký asi rozdiel by jeho spolukresťania mohli dosiahnuť v trajektórii pandémie tým, že sa nechajú zaočkovať! Nová delta variant COVID19, oveľa prenosnejšia forma COVIDu-19, ohrozuje nové kolo uzamknutí ľudstva a i nové kolo úmrtí ľudí!

Ale podľa neho takmer všetky úmrtia sa týkajú ľudí, ktorí neboli zaočkovaní. Začiatkom tohto roka 45% bielych evanjelikálnych dospelých podľa prieskumu Pew Research Center uviedlo, že nebudú očkovaní. No na základe sčítania ľudí amerického náboženstva, v roku 2020 to predstavuje viac, ako 45 miliónov!

Alebo asi 14% USA populácie. ‚Ak by táto skupina samotná prijala očkovaciu látku COVID-19, potom by sme iste mohli získať imunitu stáda a prekročiť toto bolestivé a smrteľné obdobie!? Som si istý, že kresťania, čo zvážia očkovanie z pohľadu Ježiša Krista, budú v konečnom dôsledku, posunutí ku jeho prijatiu!

Naopak, verím, že môžem byť nástrojom Božieho milosrdenstva, rovnako ako výskumníci, ale i farmaceutickí odborníci, ktorí vakcínu vytvorili a mnohé ruky, ktoré nám ju doručili. Ježiš sa skutočne označil za veľkého lekára, lebo on bol kritizovaný za to, že trávil čas so sociálnymi nežiaducimi a chorými osobami!