Zvláštny asteroid smerujúci k Zemi!

14. augusta 2021, pskakal2, Biblia budúcnosť čas podivuhodný Stvorenie veda vzdelanie zázraky život

Jeden zvláštny asteroid smerujúci k našej planéte Zem obsahuje dostatok drahého kovu, aby mohol urobiť z každého človeka na Zemi absolútne plného miliardára, podľa poslednej správy z NASA, podľa časopisu The Independent!

NASA oficiálne začala misiu na štúdium asteroidu s drahými kovmi v hodnote viac ako 10 000 miliárd dolárov. Ale steroid je doslova až tak bohatý, že by z každého človeka na Zemi urobil miliardára, keby cenu rozdelili rovnomerne!

Asteroid má názov Psyche 16 a bol prvýkrát spozorovaný už v marci 1852. Je široký 124 míľ, je dnes hlavným zameraním medzinárodnej Americkej misie NASA, ktorá sa v skutku najskôr uskutoční v auguste budúceho roku 2022.

Poznámka: Ale ešte ďaleko väčší, úžasnejší, impozantnejší, vzácnejší, nesmrteľný a absolútne večný „Asteroid“ už je tu „uprostred vás“, povedal podľa inšpirovaných slov lekára evanjelistu Lukáša, Ježiš Kristus, keď povedal Farizejom: Božie Kráľovstvo nepríde tak, aby to všetci spozorovali. Ani ľudia nepovedia: ‚Pozrite, tu je!‘ alebo ‚Tam je!‘ Lebo Božie Kráľovstvo je vo vašom strede.“ – Luk. 17:21,