6. január 2021 – vypočítané sprisahanie!

14. júla 2021, pskakal2, Biblia budúcnosť čas podivuhodný Stvorenie veda vzdelanie zázraky život zjavenia

Politické prenasledovanie a izolácia obrovského množstva občanov zo strany ministerstva spravodlivosti, spravodajskej komunity a súdnictva po 6. januári roku 2021, by mal vstup do US Kapitolu každému Američanovi spôsobiť úžasné zimomriavky po chrbte! Tú istú trojku, ale s odlišnou nomenklatúrou, úspešne zmobilizovali despoti 20. storočia, aby eliminovali všetkých svojich politických nepriateľov a vytvorili policajný štát! Autor toho článku to vysvetľuje takto:

“Hnusí sa mi obchodovanie s konšpiračnými teóriami a tak celý život sa tomu vyhýbam. Nemôžem si však pomôcť, ale musel som vzbudiť v mysli čoraz väčšie podozrenie po tom, čo som bol na vlastnej koži svedkom udalostí zo 6. januára a takmer úplnej absencie policajnej prítomnosti na Kapitole a vedel, čo Antifa urobila na iných protitrumpovských zhromaždeniach, že budúce právomoci prinajmenšom dúfali, čo sa stane!”

Poznámka: Na presné pochopenie obsahu tohoto a podobných článkov je nutné ich vidieť v hostorickom kontexte a dnešného vývoja v celosvetovej ekonomickej, politickej a finančnej situácii.