USA armáda obviňuje Rusko a Čínu!

10. júla 2021, pskakal2, Biblia budúcnosť čas podivuhodný Stvorenie veda vzdelanie život

Americká vojenská doktrína viní Rusko a Čínu z toho, že umožňujú jadrovú vojnu! Admirál Charles Richard, veliteľ strategického velenia USA, uverejnil v časopise Naval Institute článok, v ktorom tvrdí, že jadrová vojna s Ruskom a Čínou je čoraz viac a viac  možná. 

Richard však nielen vyjadril svoj profesionálny vojenský názor. Ukazuje, že názor, ktorý vyjadril a zakotvený vo vojenskej doktríne USA. 6. júla 2021 blog Federácie amerických vedcov Secrecy News zverejnil najnovšiu verziu tejto Spoločnej publikácie spoločného personálu!

Napriek spoločnému úsiliu znížiť úlohu jadrových zbraní v medzinárodných záležitostiach, rokovať o znížení počtu jadrových zbraní, od roku 2010 žiadny potenciálny protivník ale neznížil úlohu jadrových zbraní vo svojej národnej bezpečnostnej stratégii ani počet jadrových zbraní!

‚Radšej sa vlastne posunuli opačným smerom, uviedol dokument ministerstva obrany. A v dôsledku tohoto existuje zvýšený potenciál regionálnych konfliktov zahŕňajúcich protivníkov s jadrovými zbraňami v niekoľkých častiach sveta a potenciál pre eskaláciu medzi protivníkmi’!