Šialené odhodlanie Británie v provokovaní!

9. júla 2021, pskakal2, Biblia budúcnosť čas podivuhodný Stvorenie vzdelanie život

Minister zahraničia UK vyjadruje šialené odhodlanie Británie stále pokračovať v protiruských a čínskych provokáciách! Briti sú odhodlaní pokračovať v správaní, ktoré viedlo k incidentu z 23. júna v Čiernom mori aj s účasťou Ochrancu HMS Britského námornictva.

Minister zahraničných vecí, Dominic Raab, včera sľúbil, že bude viac takýchto provokácií nielen proti Rusku, ale – keďže lietadlová loď kráľovnej Alžbety sa bude plaviť ďalej do Juhočínskeho mora potom, čo sa to stalo s Ruskom a aj Sýriou – aj proti Číne. 

Povedal Výboru pre zahraničné veci – varoval čínskych vodcov, aby očakávali flotilu námorníctva v spornom Juhočínskom mori, informoval bulvárny denník Mirror. ‚Je absolútne správne, že tak uplatňujeme a bránime práva Ukrajiny! Ale aj s našimi partnermi v regióne máme v tom absolútne jasno‘!

Raab sa pýtal na incident poslancov z 23. júna, keď uviedol: ‚HMS Defender, či Obranca išiel najkratšou a najpriamejšou cestou, je to medzinárodne uznávaná dopravná cesta. Lebo my máme plné právo na nevinný prechod cez ukrajinské teritoriálne vody. V tom budeme pokračovať’!