Britské impérium už ovláda Ukrajinu!

28. júna 2021, pskakal2, Biblia budúcnosť čas podivuhodný Stvorenie veda vzdelanie život

Britské impérium už manévruje, s cieľom ovládnuť rozhodujúce prvky aj sily ukrajinskej obrannej politiky, aby v nej dominovalo. Od roku 2015 Briti uviazli na ukrajinskom ministerstve obrany a ozbrojených silách. V tejto súvislosti by sa malo chápať nasadenie torpédoborca HMS Defender z 23. júna, ktorý by narušil ruské námorné hranice okolo Krymu v Čiernom mori. 

Toto námorné nasadenie, čo prísne odsúdila ruská vláda, by mohlo eskalovať na až potenciálne jadrovú úroveň! A ranný briefing z 24. júna uviedol, že vláda Spojeného kráľovstva a Ukrajiny podpísali 22. júna 2021 dohodu – na palube Obrancu HMS v Odese – s britským predajom ôsmich raketových člnov Barzan hodnoty 1,7 miliardy dolárov ukrajinskému námorníctvu!

Správy o Obrane HMSz 22. júna informovali, že britskí dodávatelia vojenských služieb vrátane výrobcu rakiet MBDA, výrobcu senzorov Thales a poradenstva v oblasti projektového riadenia Royal Haskoning DHV sú v kontakte s Ukrajinou, aby pomohli ukrajinskej armáde. Ďalej v roku 2015 začala Británia operáciu ORBITAL, kódové označenie Spojeného kráľovstva na Ukrajine.