Triky médií na skomolenie informácií!

15. júna 2021, pskakal2, Biblia budúcnosť čas podivuhodný Stvorenie veda vzdelanie život

Šéfredaktor spravodajstva Breitbart, Alex Marlow, prichádza, ale s tajnými novinkami! Jasne odhaľuje skryté dohody a tajné korupcie médií spoločností podrobne popisuje všetky triky, ktoré médiá používajú na skomolenie každej informácie, aby zodpovedala ich pevnej agende – známe i tiež ako pravidlá správneho dešifrovania časopisu New York Times:

• V rámci daného článku majú byť informácie, ktoré potvrdzujú preferované rozprávanie príspevku, uvedené v hornej časti článku, ideálne v prvej vete.

• V rámci daného článku sa všetky informácie, ktoré vyvracajú preferované rozprávanie alebo potvrdzujú nežiaduce rozprávanie, objavia hlboko v článku alebo sa vôbec nezobrazia.

• ‚Hrdinom‘ článku by mal byť každý, kto napreduje v príčinách globalizmu, slabosti alebo skepsy voči Amerike a jej hodnotám alebo politickému názoru ľavičiarov.

• Ďalšie neoficiálne ‚body hrdinu‘ sa pripočítavajú alebo odčítajú na základe rasy, pohlavia, sexuálnej orientácie alebo socioekonomického stavu hrdinu.

• ‚Zloduchom‘ článku je zvyčajne ktokoľvek v článku, ktorý presadzuje názory nacionalizmu, konzervativizmu alebo tradičných amerických hodnôt.